Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo plorant

Alba Carrillo va fer un petó a un altre famós abans de Jorge Pérez i la va rebutjar

Alba va ser massa amable amb un dels seus companys

Alba Carrillo està dolguda amb certs col·laboradors perquè han donat massa detalls del que va fer a la festa d'Unicorn. La productora va convidar els seus empleats a un esdeveniment per celebrar les festes nadalenques i sense voler va crear una trama perfecta. «El que hi ha a les festes es queda a les festes, quan t'estàs divertint és el que passa», comentava Makoke.

Alba Carrillo està en boca de tots perquè es va fer un petó amb Jorge Pérez, ell ho nega, però hi ha proves que desmenteixen la seva versió. Hi ha vídeos que demostren que Carrillo va estar massa a prop del model, però ella és una dona soltera. «Crec que no s'ha de culpar la persona que hagi fet el vídeo, si les persones es deixen anar, és el que hi ha», opinava Makoke.

Imatge de Jorge Pérez.
Alba Carrillo s'ho va passar molt bé amb Jorge Pérez| Mediaset

Alba reconeix el que ha fet, però ningú s'esperava que abans d'estar tota la nit amb Jorge Pérez s'acostés a un altre famós. Estem parlant d'Iván González, que ha insinuat que va rebutjar la col·laboradora perquè no tenia ganes de divertir-se. Assegura que existeix un vídeo en què Carrillo intenta besar-lo i ell es nega, versió que recolza el programa Fiesta.

«Jo la veritat és que vaig arribar tard a la festa, vaig entrar molt tallant i em van dir que estava sent molt sec. Vaig ser molt tallant amb l'Alba, però no passa res perquè ella és una dona soltera, així que prefereixo ser prudent. No vull explicar res més fins que es vegin les imatges, però me'l vaig passar molt bé aquella nit», va comentar Iván.

Alba està dolguda perquè no ha fet res de dolent, l'únic que ha fet ha estat gaudir en un esdeveniment que considerava privat. «Crec que Jorge ha estat el culpable d'engrandir aquesta història perquè és tan fàcil com reconèixer el que hi ha als vídeos. Les imatges que es veuran avui són encara més explícites», declarava Aurelio Manzano en defensa.

Alba Carrillo afronta el problema i dona la cara

Alba ha tingut molts enfrontaments amb cares conegudes, com ara amb Olvido Hormigos. Per ella l'important és defensar la dona i sempre ha assegurat que mai estaria amb un home casat. Tanmateix, Emma García va voler deixar clar que no s'ha ficat al llit amb Jorge, sinó que només va estar molt a prop seu tota la nit.

Iván González al plató.
Alba Carrillo es va acostar a un altre tertulià | Telecinco

Carrillo no ha de donar explicacions, però vol fer-ho perquè sempre ha anat amb la veritat per davant. El que sí que hauria de ser més sincer és Jorge Pérez, ja que segueix insistint que mai es va besar amb la seva companya de treball. Però, una redactora de Festa desmenteix aquesta postura i garanteix que hi va haver diversos petons durant la celebració.

«Han seguit arribant imatges compromeses i no hem de posar el focus a qui fa els vídeos. Han arribat els vídeos i els descriurem, hi són i parlen per si sols, però cadascú que tregui les seves pròpies conclusions», explicaven. La redactora va animar al tertulià a explicar la veritat abans que sigui massa tard i es quedi sense temps.

Alba Carrillo, assenyalada per Iván González

Alba Carrillo és molt riallera i li agrada passar-ho bé, és el seu caràcter i en cap moment va voler arribar a més amb l'Ivan. El problema és que ell s'ha presentat a Telecincoi ha assegurat que ella li va intentar fer un petó i ell va frenar la història. Diu que va arribar a la festa quan ja s'havien begut diverses aigües amb misteri i li va costar encaixar entre els convidats.

Carillo no s'amaga i el públic ha aplaudit la seva valentia, no hi té res a amagar. És cert que està molt sensible perquè no volia fer mal a la dona de Jorge Pérez. Realment són amics i vol el millor per a tothom, ja que no ha intentat embrutar cap història d'amor.