Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Elionor, en xoc: destapen la seva història d'amor amb un famós jugador del Barça

Elionor de Borbó, segons 'Socialité', està molt il·lusionada

Elionor de Borbó és una de les joves més influents del país i està sotmesa a molta pressió. Els pares li han donat una educació exquisida, per això la van enviar a Anglaterra per cursar els estudis de batxillerat. Així van aconseguir allunyar-la de la polèmica i d'un tema de plena actualitat: el seu primer xicot.

Segons han explicat al programa Socialité, Elionor està il·lusionada amb un jugador de futbol molt estimat per tothom. Estem parlant de Pablo Gavi, jugador del Barcelona, un jove atractiu que només té un any més que ella. Aquest mitjà assegura que la princesa té fotografies seves a la carpeta de l'internat.

Elionor està encantada amb la seva nova vida, no ha de donar explicacions i no està sotmesa a tanta pressió. Tanmateix, no es pot oblidar dels seus orígens, per això totes les seves decisions estan estudiades al detall i compten amb l'aprovació de la casa reial. En el seu moment van explicar que tenia un xicot que pertanyia a una bona família, un anglès força guapo. Elionor no ha parlat amb cap periodista sobre aquest tema, així que és molt complicat afirmar res, però a Telecinco tenen novetats. Asseguren que la princesa mai no ha estat enamorada, per això la foto del seu primer xicot val tants diners. Molta gent assegura que està enamorada de Gavi, jugador del Barça, i el rumor ja s'ha traslladat a les xarxes socials.

La filla de Felip i Letícia s'ha guanyat el suport de gran part del poble, ja que sempre ha estat a l'altura. Hi ha una diferència abismal entre el seu comportament i el dels seus cosins Victòria Federica i Froilà. Aquests últims no deixen de protagonitzar enrenous i l'hereva mai no ha comès un error, almenys de manera pública.

Elionor de Borbó rep un regal del seu amor

Elionor ja no es pot amagar, a Socialité asseguren que hi ha molts testimonis: té un especial interès per Gavi. La situació ha arribat fins al punt que suposadament el futbolista li ha regalat una samarreta signada. L'hauria recollida Felip a la darrera reunió que va tenir amb ell, quan va visitar els jugadors de la Selecció per donar-los l'enhorabona.

La princesa viu al Regne Unit i està a punt de tornar-hi, per això l'expectació és màxima. A Socialité han jugat amb la possibilitat que conegui en persona el seu suposat amor, però tot són teories. L'únic que és evident és que el seu primer xicot oficial serà mundialment conegut, la premsa està ansiosa per posar-hi cara.

La cosina de Victòria Federica és gairebé de la mateixa edat que Gavi. El noi ja coneix el rei i té contactes força influents. La relació ocuparia totes les portades, però de moment cal prudència. No n'hi ha cap prova, només testimonis que asseguren que la futura reina està molt il·lusionada amb l'esportista.

Elionor està a punt de tornar a Espanya

Elionor tornarà a Espanya per passar les festes nadalenques amb la família i farà una cosa que no va poder fer l'any passat. Visitarà el seu avi patern, el pare de la senyora Letícia, per prendre dolços amb ell, com cada 6 de gener. Només hi va faltar l'any passat perquè va haver de marxar abans d'hora.

Felip VI, segons ha sortit publicat, està molt orgullós de la seva petita, per això va visitar el blaugrana. Les imatges que han sortit publicades mostren una complicitat especial, cosa que ha alimentat els rumors. Les proves que ha destapat Socialité són contundents, però cal esperar.