Muntatge fotogràfic d'Alba Santana i María Forqué

Alba Santana i Maria Forqué reben la mateixa inesperada notícia: Enhorabona

Alba Santana i María Forqué es queden sense alè després dels últims esdeveniments

Alba Santana, filla del tenista Manolo Santana, ha rebut una notícia que l'ha omplert d'orgull. Sofía Miranda, regidora delegada de l'Esport de l'Ajuntament de Madrid, ha iniciat una campanya que ha arribat a bon port. El seu pare, esportista i llegenda al món del tenis, tindrà un carrer amb el seu nom a la capital.

Maria Forqué, filla de Verónica Forqué, també està d'enhorabona perquè la seva mare seguirà el mateix camí. Vero, com li deien els amics més íntims, ha estat una de les tres millors actrius espanyoles i també tindrà un carrer a Madrid. Aquesta proposta ha estat tot un èxit, ja que tothom coincideix que Forqué es mereix ser recordada eternament.

Alba Santana està passant per un dels moments més complicats de la seva vida perquè s'ha quedat òrfena en menys de sis mesos. Amb el seu pare Manolo no hi tenia relació perquè suposadament Claudia Rodríguez, actual vídua del tenista, ho impedia. Tot i això, la jove sempre ha parlat meravelles de Santana i ha deixat clar que ha estat un pare exemplar.

Muntatge fotogràfic d'Alba Santana i Verónica Forqué
Alba Santana i María Forqué honoraran la memòria dels seus progenitors. | La Noticia Digital

Alba viu a Amsterdam i sempre ha estat discreta. De fet, ha concedit molt poques entrevistes per parlar de la seva vida privada. Tot i això, les últimes setmanes està en boca de tots perquè certs periodistes han vaticinat que s'acosta una tempesta sense precedents. Claudia Rodríguez, darrera dona de Manolo, ha estat acusada d'apropiar-se del patrimoni del tenista.

María Forqué sap de primera mà què és estar al centre mediàrtic, ja que ella ha patit l'assetjament de la premsa més d'una vegada. No seria estrany que hagi allargat la mà a la filla del tennista per superar juntes aquest tràngol tan complicat. Totes dues tenen en comú una cosa important: els seus progenitors formen part de la història del país.

María Forqué tornarà a veure Verònica

María és conscient que Verónica Forqué ha marcat el món de l'espectacle espanyol i està orgullosa del llegat que ha deixat al darrere. Segons alguns mitjans, abans de morir va gravar diverses pel·lícules que sortiran l'any que ve. Era la intèrpret espanyola, amb Carmen Maura, que més Premis Goya va aconseguir.

María, la filla de Verónica Forqué
Maria Forqué tenia una relació molt estreta amb la seva filla María. | GTRES

Verónica sempre s'ha caracteritzat per ser una dona força humil, per això mai no ha presumit del seu èxit professional. Seguint les seves declaracions, mai va anar a recollir cap Goya perquè la gala sempre l'enxampava treballant al teatre. Ella adorava estar damunt dels escenaris i no es permetia descansar només per escoltar aplaudiments.

El tenista Manolo Santana compartia aquest tret amb l'actriu, ja que tots els que el van conèixer asseguren que era una persona molt senzilla. Gaudia d'una estreta amistat amb les persones més importants del país, com ara el rei emèrit Joan Carles I. No obstant això, sempre ha estat envoltat del seu entorn íntim i mai no es va aprofitar de la seva influència social.

Alba Santana compleix el somni de Manolo Santana

Alba va viure amb Santana quan era petita perquè Mila Ximénez, la seva mare, va patir una sèrie de problemes econòmics i va haver de renunciar a la seva custòdia. La noia estava molt unida al tenista, però el temps els va separar i la seva relació cada cop era més inexistent. Així i tot, mai no n'ha parlat malament perquè sabia que realment Manolo l'adorava.

Alba ha complert el somni de Manolo: protegir la memòria i no embrutar el seu nom amb problemes que pertanyen a la més estricta intimitat. Els madrilenys els recordaran com dues estrelles i dos carrers importants de la capital lluiran els seus noms.