Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio té un germà secret: «No he viscut amb ell»

Alejandra Rubio no vol parlar de Sergio, algú què ningú coneixia fins ara

Alejandra Rubio ha deixat de ser la petita de les Campos per a convertir-se en una de les grans protagonistes del clan. Terelu ha confessat una cosa que ha situat la seva filla al centre de totes les mirades, atreviment que la família podria pagar car.

La filla gran de María Teresa Campos està concursant a 'Masterchef Celebrity 6', programa en el qual se sent tan còmoda que ha començat a parlar de la seva intimitat. Té molta confiança amb els seus companys, així que els ha explicat com va conèixer Alejandro, el pare de la seva filla.

Va explicar que una pitonissa va predir que coneixeria un home amb família, i «quan portava una setmana sortint amb ell, em vaig assabentar que tenia un fill». La col·laboradora ha revelat un dels grans secrets d'Alejandra, que ara ha de donar explicacions al respecte.

Alejandra Rubio entén que pertany a una de les famílies més importants del país, però ella prefereix salvaguardar la seva intimitat. Treballa a 'Viva la vida' els caps de setmana, així que està exposada al gran públic, però intenta passar desapercebuda.

El comentari de Terelu ha fet que tothom parli del seu germà secret, una persona que es vol mantenir en l'anonimat. La veritat és que la jove una vegada va parlar d'ell al seu canal de Mtmad, la plataforma digital de Mediaset.

Alejandra Rubio, sobre el seu germà: «Ha fet la seva vida»

El germà d'Alejandra és fill d'una relació que el seu pare va tenir abans de casar-se amb Terelu Campos. Es diu Sergio, té tretze anys més  que ella i mai ha volgut formar part del món de l'espectacle, tot i que té relació amb el clan.

La neta de María Teresa va parlar de l'existència del seu germà el 2019, i la revista '¡Hola!' es va fer ressò d'aquesta informació tan sucosa. «Quan m'he fet gran ja no he viscut amb ell perquè ha fet la seva vida», va declarar Rubio en un atac de sinceritat.

Al canal que protagonitzava a Mtmad també va parlar sobre aquest tema i va assegurar que tenia un vincle molt estret amb ell. La diferència d'edat és evident i tampoc han pogut passar gaire temps junts, però entre ells mai hi ha hagut cap problema.

La jove és conscient que Sergio no se sent còmode sent el centre d'atenció, però vol deixar clara una cosa. «L'adoro perquè és el meu germà», va comentar després de l'enrenou sense donar gaires detalls sobre l'altre fill d'Alejandro.

Alejandra Rubio, al punt de mira per culpa de la seva mare

Terelu Campos no s'imaginava que les declaracions que va fer al show talent culinari generarien tanta polèmica. Fa molt de temps que es va separar del seu exmarit i pensava que la premsa ja coneixia l'existència de Sergio, que va ser el seu fillastre durant un temps.

Està clar que la família Campos amaga molts secrets que farien tremolar els fonaments del món del cor. Han estat testimonis dels successos més icònics i per això ningú entén el motiu pel qual Terelu ha parlat d'una cosa tan íntima.

Les paraules de la col·laboradora han acabat repercutint en la seva filla, que intenta diferenciar-se de la resta del clan. Alejandra és bastant gelosa de la seva intimitat. De fet, amb prou feines ha concedit entrevistes per a parlar sobre la seva vida privada.

Després de trencar la relació amb Álvaro Lobo, va començar a sortir amb un jove de Màlaga i li van oferir molts diners per a parlar. d'ell. No obstant això, prefereix centrar-se en la seva carrera televisiva i no posar el seu nòvio en un compromís.

Terelu ha aconseguit que tots els periodistes investiguin la identitat del famós Sergio, un noi que ha estat més de dues dècades a l'ombra. Ara només té una opció per a mantenir-se en l'anonimat: confiar en la destresa televisiva de la seva germana, Alejandra.