Pla d'Alejandro Sanz serio mirant cap a dalt

Alejandro Sanz explica nous detalls sobre la seva salut mental: «No arriba la llum»

Alejandro Sanz ha reaparegut per donar explicacions

Alejandro Sanz s'ha convertit en el protagonista del darrer cap de setmana perquè va publicar un missatge incendiari a les seves xarxes. El programa 'Socialité' va compartir el que estava passant i les xarxes se'n van fer ressò, la preocupació ha estat cada cop més gran. Des d'aleshores ningú no sabia amb certesa com estava el cantant, però ara ell ha trencat el silenci.

Alejandro Sanz ha tornat a fer servir el seu compte de Twitter per deixar clar com es troba i aquesta vegada ha estat més explícit. Reconeix que ha tingut «un brot molt fort», assegura que de mica en mica va controlant la situació, però que encara li queda. «No acaba d'arribar la llum», escriu fent gala de la seva sensibilitat profunda.

Alejandro Sanz parlant a la promoció del seu tour
Alejandro Sanz ha deixat clar com es troba. | GTRES

Alejandro compta amb el suport de tots els seus companys, encara que molts no s'imaginaven que estava vivint un moment delicat. A Telecincohan explicat que Sanz sempre amaga les seves emocions, per la qual cosa tot això ha causat sensació. L'artista se n'ha adonat i ha aprofitat l'onada mediàtica per visibilitzar i donar importància a la salut mental.

El cantant pensa que se li «ha despertat una cuca de llum al pit», sap que hi ha esperança i no vol rendir-se. Està ben envoltat, per això no cal que es retiri: continuarà amb els plans que havia anunciat. Ha tranquil·litzat els seus fans en assegurar que els concerts hi continuen i que en aquest sentit no hi haurà problemes.

Alejandro Sanz envia un nou missatge

Alejandro s'ha sincerat amb el públic perquè ja hi havia massa rumors i no vol que ningú malinterpreti res. «Aquests dies he rebut molt d'afecte per diferents vies i les agraeixo moltíssim totes». S'ha refugiat en els seus éssers estimats i per sort està millor, però admet que encara li queda un llarg camí per fer.

Fotografia oficial d'Alejandro Sanz a 'La Voz'
Sanz està fent un gran esforç. | Atresmedia

«De vegades no vull ni ser-hi», aquestes han estat les paraules que més repercussió han causat. No ha tingut més remei que reaparèixer i explicar que la seva gira continua. Solucionarà els comptes pendents a temps. «No vull suspendre la gira perquè crec que amb l'ajuda correcta i una mica de comprensió i suport ho aconseguirem. A més, crec que tancar-me no és bona idea». Amb aquest missatge queda clar que es posarà a les mans d'especialistes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!