Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Alessandro Lequio i la reina Letícia.

Alessandro Lequio fa una confessió en directe que preocuparà la reina Letícia

Alessandro Lequio ha donat una dada clau a 'El Programa de AR'

Alessandro Lequio ha visitat un matí més 'El Programa de AR' i ha aportat noves dades sobre el rei emèrit. Ha explicat que la intenció de Joan Carles és tornar a Espanya, però no només vol això: desitja viure a Zarzuela. Ha confessat una cosa que no agradarà a la reina Letícia, que ha posat molt d'interès a separar-se del seu sogre.

Alessandro Lequio també ha aportat una altra dada: Joan Carles tornarà al seu país quan estigui malament de salut. Felip VI no tindrà en compte l'opinió de Letícia, no pot permetre que el pare mori a l'estranger. «Si la salut del rei canvia, a Zarzuela tenen clar que ha d'estar a Espanya», ha comentat davant d'Ana Rosa Quintana.

Alessandro ha tornat a donar la cara pel monarca. «A la vida d'aquest senyor hi ha moltes ombres, però per a mi hi ha moltes més llums». En aquest moment Joaquín Prat s'ha plantat i li ha recordat que el marit de l'emèrita Sofia se n'ha deslliurat per molt poc.

Fotomuntatge d'Alessandro Lequio i el rei Joan Carles.
Letícia Ortiz té motius per preocupar-se. | CatalunyaDiari

«Com reconeix la Fiscalia, l'emèrit va cometre cinc delictes fiscals, així com delictes de suborn. Però havien prescrit i no el van asseure a la banqueta, això és el que fa que estiguem en la situació que estem. A la gent no li importa que matés un elefant o que se n'anés amb Corinna», explica Joaquín.

Alessandro ha deixat clar que Joan Carles no vol viure als Emirats Àrabs i tard o d'hora acabarà tornant. Letícia no hi podrà fer res, malgrat que estigui intentant per tots els mitjans endarrerir la data de tornada.

«Jo vaig a les raons humanitàries: ha abdicat i s'ha vist exiliat, de fet, la classe política l'ha rebutjat. Vaig més enllà: són raons de pes i d'edat i això s'ha de normalitzar perquè no vol ser a Abu Dhabi», comenta Beatriz Cortázar.

Alessandro ha completat la informació de la seva companya i ha aportat la dada que farà tremolar Letícia Ortiz. «Ell vol tornar a Espanya, aquest és el seu desig i vol viure aquí, no només aquí, vol viure a casa seva, que és la Zarzuela».

Alessandro Lequio ho explica tot a 'El Programa de AR'

Alessandro no té en compte que Letícia estigui preocupada perquè per a ell és molt més important la salut de Joan Carles. «Dir que està en forma em sembla absurd, però sí que està més àgil que l'any passat. Un apunt: el discurs del rei Felip a Ronda és normal perquè ara tot ha canviat», ha comentat el comte.

Lequio pensa que Letícia Ortiz i el seu marit ho estan tenint molt més fàcil perquè l'actualitat política és diferent. Ha alçat la veu i ha deixat clar que, a parer seu, el poble no està sent just amb el marit de Sofia.

Fotomuntatge del rei Felip VI i la reina Letícia
Letícia i Felip tenen nous problemes. | CatalunyaDiari

«El que em toca els nassos és que quan jo vaig arribar a Espanya l'any 89 tothom sabia els negocis del rei. Aleshores no es podia parlar, la gent ho sabia i això era així, els periodistes ho sabien. El substrat de la dictadura estava molt present i el govern espanyol ho tapava tot perquè també se'n beneficiava».

La tranquil·litat de Letícia s'acabarà aviat

Alessandro Lequio no és l'únic que pensa que Joan Carles acabarà a Espanya més aviat que tard. La periodista Marisa Martín-Blázquez té informació. Sap que d'aquí poc tindrà una casa al seu país, encara que no sigui Zarzuela.

«M'explicaven ahir que estan plantejant una possibilitat de plantejar que tingui aquí una residència oficial per normalitzar-ho. Ara bé, continuarà residint a Abu Dhabi i la seva residència fiscal estarà allà, però volen normalitzar aquestes visites. Al principi es va fer, això de la residència fiscal, perquè estava allí i ara li va bé perquè té molts avantatges», diu Marisa.