Foto d'arxiu d'Alexia Rivas fent-se una selfie arquejant una cella

Alexia Rivas oblida Alfonso Merlos amb un home 12 anys més gran

Alexia Rivas confessa que està coneixent a un metge de Barcelona

Alexia Rivas ha deixat enrere el seu passat sentimental per centrar-se en una nova relació que promet ser la definitiva. Alfonso Merlos ha quedat a un segon pla i la seva ex ha aprofitat per convertir-se en la gran protagonista de Telecinco.

La periodista és col·laboradora a 'Ya es mediodía', programa en què també participa la seva pitjor enemiga: Marta López. És conscient de la rivalitat que hi ha entre totes dues, així que s'esforça molt per ser el focus d'atenció.

Marta López també ha trobat l'amor després de la sonada ruptura amb Alfonso Merlos, de fet ha tingut temps de tenir diverses parelles. Com la tertuliana de Sonsoles Ónega, assegura que en aquesta ocasió ha trobat l'home de la seva vida.

Alfonso Merlos ha aconseguit desfer-se de les dues dones que van marcar la seva vida mediàtica, però perdre-les de vista no serà tan fàcil. Les dues van concursar a 'Supervivientes 2021', estan enamorades i volen aprofitar la seva tirada mediàtica al màxim.

Alexia ha confessat que manté una relació amb un home 12 anys més gran. De moment, no ha donat moltes dades, però tot fa pensar que, a poc a poc, anirà revelant la identitat del substitut de Merlos.

Alexia Rivas, sobre la seva nova parella: «Es porta molt bé»

L'exconcursant de 'Supervivientes' defensa que vol seguir treballant a la televisió perquè té talent com a periodista, no per la seva vida privada. No obstant això, Marta té més protagonisme que ella a 'Ya es mediodía', així que ha hagut de prendre mesures.

Alexia ha sorprès tots els seus companys i ha reconegut que està coneixent un metge de Barcelona. «Espero que sigui el definitiu». Segons ha explicat, és un home que no vol saber res dels mitjans de comunicació i vol protegir la seva irreprotxable carrera en la medicina.

López ha adoptat una postura bastant contrària, ja que ella no ha trigat a presumir de la seva nova parella per cridar l'atenció de la premsa. La nova conquesta de la tertuliana ha sortit en diverses revistes perquè ells mateixos han obert la porta als curiosos.

Rivas, per contra, prefereix mantenir-se prudent, així que només ha declarat que «és un noi molt guapo, treballador i es porta molt bé amb mi». Els reporters de diversos mitjans ja han començat a fer gestions per descobrir qui s'amaga darrere d'aquesta figura.

La polèmica vida sentimental d'Alexia Rivas

Marta López va situar Alexia al centre de totes les mirades després que suposadament es coronés com a amant d'Alfonso Merlos. L'advocat assegura que ja havien trencat la seva relació quan va començar amb la periodista.

Telecinco va cobrir la història amb entusiasme i tots van sortir bastant perjudicats, encara que Rivas va ser qui més va perdre durant l'escàndol. Va deixar de treballar en 'Socialité', on exercia de reportera i cada vegada tenia un protagonisme més notori.

Els col·laboradors de 'Sálvame', en un intent de donar la cara per Marta, van treure a la llum tots els draps bruts de la seva gran enemiga. Van assegurar que havia mantingut romanços amb una infinitat de cares conegudes: cantants i fills de famoses.

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha aconseguit deixar enrere totes les seves ombres per començar una nova aventura al costat d'un metge desconegut. Amb aquest gest, ha demostrat que no està interessada en la popularitat, simplement vol enamorar-se.

La jove vol ser prudent, ja que encara no pot confirmar que s'ha enamorat de nou i més després del seu historial sentimental. «És una il·lusió, no sé com acabarà, però si acaba en una relació, benvingut sigui», comenta a Telecinco.