Primer pla d'Almudena Cid.

Almudena Cid, enxampada amb actitud carinyosa després de la notícia del seu fill

Almudena Cid se sent preparada i ha deixat d'amagar-se

Almudena Cid s'ha convertit en la cara més estimada de la crònica social perquè hi ha qui la considera una víctima de Christian Gálvez. El presentador va interrompre el seu matrimoni per començar una nova aventura sentimental al costat de Patricia Pardo, la seva nova parella. Davant d'això, la família de la gimnasta està molt dolguda perquè considera que darrere de tot hi ha hagut una traïció imperdonable.

Almudena Cid vol viure tranquil·la i no guarda rancúnia a ningú, per això ha decidit gaudir de la seva nova il·lusió. Així és, la seva intenció és només passar temps amb les persones que l'estimen perquè somia donar el millor d'ella en el terreny professional. I la veritat és que ha sortit victoriosa d'aquest repte, tot i que l'han enxampat en una actitud compromesa.

Fotomuntatge de Christian Gálvez parlant per telèfon i Almudena Cid plorant.
Almudena Cid ha sortit guanyant de la separació | CatalunyaDiari

Almudena sembla ser una dona forta, però realment és molt vulnerable i la foto que ha pujat amb el seu avi a Instagramho demostra. En concret, ha volgut recordar-lo perquè els seus seguidors descobreixin una part que sempre intenta dissimular: té un gran cor. N'és una prova que en cap moment ha carregat contra el seu exmarit ni li ha retret públicament.

Almudena prefereix estar lluny de la crònica social, per això no ha donat explicacions sobre la seva separació amb Christian Gálvez. Alguns mitjans asseguren que el comunicador volia ser pare i que ella no se sentia preparada, però aquesta teoria no és certa. L'actriu va concedir una petita entrevista per parlar del seu primer fill i va deixar clar que sempre ha somiat tenir un nadó.

«No descarto la maternitat, és una cosa que he tingut sempre al cap. M'agradaria, sí, sempre que arribi el moment i la persona», va revelar amb total sinceritat. Aquestes declaracions van deixar l'antic líder de Pasapalabra en una situació molt delicada.

Almudena Cid té clar què vol fer

Almudena està preparada per fer el pas, només necessita enamorar-se i trobar la persona adequada. Tothom pensava que experimentaria aquesta aventura al costat de Christian perquè el comunicador és un gran amant dels nens, però finalment no serà així. De moment, Gálvez s'haurà de conformar amb les filles de la seva nova xicota o potser s'atreveix a tenir un nadó amb ella.

Imatge d'Almudena Cid somrient.
Almudena Cid està encantada amb la nova vida | Europa Press

Per la seva banda, Cid ha triat un camí diferent del del seu ex: no donarà explicacions de la seva vida privada ni acceptarà l'oferta de cap periodista. És cert que Christian no ha parlat a canvi de diners, però sí que ha participat en l'espectacle del cor amb certs atreviments. I és que, sempre que pot, envia un missatge d'amor a Patrícia de forma pública, un gest que és molt criticat.

La gimnasta ho ha passat força malament, de fet el programa Socialité va emetre unes imatges força desconcertants. Cid va ser enxampada en un bar amb la seva amiga Melani Olivares, també actriu, i el seu comportament deixava poc la imaginació. Segons sembla, estava completament desolada perquè no trobava les respostes que buscava des de la seva separació.

Almudena Cid comparteix el seu record més especial

Almudena ha aconseguit que els seus seguidors d'Instagram la coneguin de debò, per això no deixa de sorprendre'ls. D'un temps ençà fa confessions molt interessants i recentment ha confessat qui n'és la persona més especial. Tanmateix, per a molts, aquesta faceta la posa en compromís perquè deixa al descobert la seva vulnerabilitat.

Cid ha evolucionat i la ruptura amb Christian no li ha parat perquè és valenta, forta i lluitadora. El públic s'ha adonat que té molta personalitat per estar a l'ombra, per això és just el que ha passat. Des que es va divorciar s'ha convertit en una estrella, la premsa l'adora i el públic aplaudeix tots els seus moviments.