Amador Mohedano nega estar malalt

Amador Mohedano desmenteix que pateixi càncer

L'ex marit de Rosa Benito nega rotundament la informació que havia publicat la revista 'Semana'

Fa pocs dies, la revista ‘Semana’ publicava en exclusiva que  Amador Mohedano patia càncer dels sins paranasals i que hauria de ser operat, amb la qual cosa l’ex de Rosa Benito es trobava enfonsat. Tot i les informacions donades però, Amador s’acaba de pronunciar i ha afirmat rotundament que la notícia és mentida i que ell no pateix cap càncer.

Així ho va fer en trucar-li un redactor del programa de ‘Sálvame’, qui volia preguntar-li sobre el seu estat de salut, i a qui li va respondre:  «Res, res. No sé res i, a més a més, és mentida tot el que han dit i ja està».  Després de la sorprenent declaració del protagonista, els col·laboradors del programa van seguir comentant sobre el tema per aclarir què havia passat, i es va voler parlar amb la parella d’Amador, Jaqueline, que també va negar que tingués càncer.

 

Amador Mohedano ha negat tenir càncer
Amador Mohedano ha negat tenir càncer | TELECINCO

 

Jaqueline, acusada de filtrar informació a 'Semana'

Tot i això, els col·laboradors de ‘Sálvame’ van començar a sospitar que la informació no hagués vingut precisament de la parella d’Amador, Jaqueline, i que aquesta l’hagués filtrat a la revista ‘Semana’, ja que els detalls proporcionats al mitjà eren molt concrets i especificaven les vegades que anava al metge, el tractament que seguia, etc.

Jaqueline, afectada per tal acusació, es va voler defensar però, afirmant que  prendrà accions judicials contra qui l'acusi d’haver venut la vida d’Amador i que qui realment s’havia inventat la informació havia estat el director de ‘Semana’:  «La revista ‘Semana’ està demandada i ha estat una calúmnia del director per causar sensacionalisme i vendre». Finalment doncs, sembla que tot és mentida i que Amador Mohedano no pateix cap mena de càncer.

També et pot interessar...