Lucía Rivera, parella de Marc Márquez, denuncia l'assetjament que pateix diàriament

La filla de l'actriu Blanca Romero ha utilitzat el seu compte d'Instagram per explicar el calvari en què s'ha convertit el seu dia a dia, a conseqüència de totes les persones que l'ataquen amb «acarnissament»
Lucía Rivera
Lucía Rivera, parella de Marc Márquez, denuncia l'assetjament que pateix diàriament | CatalunyaDiari.cat

«Estic cansada». Amb aquestes dues paraules, Lucía Rivera comença una narració d'allò més dura, on explica l'assetjament que pateix dia rere dia per part de gent anònima a través de xarxes socials. Des que iniciés la seva relació sentimental amb el pilot català Marc Márquez, la model s'ha convertit en el centre d'atenció dels mitjans, quelcom que ha provocat que la seva popularitat es dispari, amb totes les coses bones i dolentes que això comporta.

 

I és que amb l'auge de les xarxes socials, la figura del 'hater' ha anat cobrant importància, fins a convertir-se en un dels pitjors enemics de les celebritats. El cas de Lucía Rivera n'és un exemple claríssim, tal com ella mateixa s'ha encarregat de fer patent a través d'un text que ha compartit a Instagram.

 

Lucía avisa que prendrà mesures legals

La filla de Blanca Romero, doncs, lamenta que li dediquin «insults a les meves amigues, a la meva família —a la meva àvia, a la meva mare, i fins i tot utilitzant fotografies del meu germà petit, que té 6 anys...— simplement per tenir una relació».

 

En aquest sentit, la xicota de Márquez ha deixat clar que «des que va començar la relació, la meva vida no ha canviat, jo segueixo sent la mateixa». Amb tot, Rivera ha anunciat que actuarà de manera contundent. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rincones con encanto! @auakt_ y como siempre mi niño @pagoa y sus fotones

Una publicación compartida de LUCIA (@luciariveraromero) el

 

«A partir d'avui començaré a prendre mesures legals», explica la jove, que prossegueix de la següent manera: «Accepto crítiques, perquè al final estic exposada, però ja n'hi ha prou de xafarderies inventades i d'intentar titllar-me a mi al meu entorn de coses que no som».

 

Agraïda pels qui li donen suport

Després, Lucía Rivera ha volgut llançar una crítica en relació al món virtual. «Les xarxes socials no se'ns han facilitat per això, sinó per a tenir més a mà les coses que ens agraden. No entenc per què tant temps perdut en crear comptes falsos simplement per assetjar-me amb noms ridículs».

 

Però la filla de Blanca Romero també sap trobar el costat positiu de la situació. «Em quedo amb aquells qui em doneu suport, sou bons amb mi i feu crítiques amb sentit, està clar que no sóc perfecta, però sóc una persona. Una cosa són les crítiques, i l'altra l'assetjament i l'acarnissament».

 

El text conclou de la següent manera: «I que m'ho feu a mi, encara, però als meus éssers estimats, no. Viviu, i deixeu viure».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari