Ana Obregón amb mala cara

Ana Obregón, impactada en comprovar els diners que hi ha rere l'escàndol íntim

Ana Obregón ha canviat d'actitud després dels darrers successos

Ana Obregón ha travessat un moment molt dur després de la mort del seu fill, però està tirant endavant gràcies als seus. Compta amb el suport d'una persona molt important per a ella: la seva exparella Alessandro Lequio, amb qui va tenir molts problemes. La tristesa els ha unit i, actualment, formen un binomi inseparable que acapara totes les mirades.

Ana Obregón coneix de prop el temperament del comte, però sap millor que ningú que dins seu hi ha un cor enorme. Per això, s'ha alegrat en descobrir què ha passat amb l'escàndol íntim en què es va veure embolicat fa uns anys. La política Olvido Hormigos va assegurar que havia mantingut relacions amb ell i va donar detalls que van traspassar tots els límits.

Ana s'ha adonat que hi ha actes que tenen conseqüències i l'atreviment d'Olvido Hormigos ha estat durament castigat. El portal Informalia assegura que l'exconcursant de Gran Hermano VIP haurà de pagar molts diners a Alessandro i a la seva dona. María Palacios, esposa del col·laborador, també va sortir esquitxada per la història.

Ana sempre ha confiat en el seu ex perquè sap que té molts defectes, però quan dona la seva paraula la porta fins al final. Els jutges li han donat la raó i Olvido haurà de fer un gran desemborsament per resoldre el deute que té pendent. «Haurà d'abonar 30.000 euros a Maria en concepte d'indemnització i 20.000 a Alessandro en concepte d'indemnització de perjudicis morals».

Obregón va ser la primera a parlar dels errors que va cometre el pare del seu fill durant la relació que van tenir en el passat. Tot i això, sempre ha deixat clar que mai ha travessat les línies vermelles perquè el respecte és una qualitat fonamental per a ell. La política s'ha saltat les normes i n'haurà de pagar les conseqüències, està completament perduda.

Alessandro Lequio i Ana Obregón
Ana Obregón compta amb el suport del pare del seu fill. | CatalunyaDiari

Ana Obregón ha començat una nova aventura

Ana entén que ha de continuar caminant, però durant molt de temps no ha tingut forces de sortir del domicili. El temps li ha fet comprendre que el seu fill no la voldria veure així, per això s'està esforçant per tirar endavant. Ho farà per acabar allò que el seu estimat Aless no va poder: una fundació que lluita contra el càncer i un llibre molt especial.

Obregón és una artista multidisciplinària i una de les seves cares brilla al món literari, per això s'ha llançat al món de les lletres. Està redactant un llibre que va començar el seu fill i el públic el vol llegir perquè és evident que estarà ple d'emocions. L'actriu ha marxat de Madrid, on resideix habitualment, per instal·lar-se a Mallorca i centrar-se en aquest repte.

La mare d'Aless s'ha guanyat l'afecte i el respecte dels seus seguidors, de fet, ha esdevingut un exemple a seguir. No oblida el que ha passat, però entén que la seva única obligació és continuar esprement la vida al màxim. Ha aconseguit dues coses molt importants: honorar la memòria del seu petit i visibilitzar el càncer, la malaltia que se'l va emportar.

Ana Obregón demostra que la veritat només és una

Ana coneix perfectament el seu ex i sap que sortiria victoriós del conflicte legal que manté amb Olvido Hormigos. En el seu moment, va ser un autèntic enrenou, ja que tothom parlava de les intimitats del tertulià durant massa temps. Tot i això, la justícia li ha donat la raó, ja que ningú ha demostrat que allò que es va explicar fos cert.

Obregón ha tingut molts conflictes amb Alessandro en el passat, però la mort d'Aless els ha unit i no es tornaran a separar. S'estan donant suport mútuament i han demostrat una cosa important: que l'amor és capaç d'aconseguir allò que sembla impossible. Fa uns anys, ningú no hauria pensat que l'exparella pogués enterrar tots els problemes.

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.