L'homenatge d'Ana Obregón al seu fill a les xarxes que trenca cors

És una de les poques interaccions que ha tingut l'actriu amb els seus seguidors després de la seva dura pèrdua

Ana Obregón en un acte publicitari
Ana Obregón és mostra orgullosa del seu fill a les Xarxes socials | CatalunyaDiari

Aquest dimecres fa una setmana des de la mort d'Álex Lequio, després de dos anys de lluita contra el càncer, una notícia que va deixar destrossats els amics i familiars del jove, però especialment la seva mare, Ana Obregón

L'actriu va acompanyar el seu fill en tot moment en els últims dos anys, lluitant incansablement contra la malaltia, i el fatídic desenllaç ha suposat un cop molt fort després de tant de temps nedant a contracorrent. 

Una setmana després, Ana Obregón encara no ha tingut forces per parlar públicament, donada la situació, però sí que ha tingut un parell de gestos amb els quals ha interactuat amb els seus seguidors a les xarxes. La setmana passada va ser arran d'una publicació a Instagram on va anunciar que «s'havia apagat la seva vida», i ara ha tornat a la mateixa xarxa social per enviar un nou senyal dels durs moments pels quals està passant. 

Concretament, l'actriu ha actualitzat el seu perfil d'Instagram, que habitualment inclou una petita descripció que cada usuari omple amb la informació que desitgi sobre ell mateix. Des d'aquest dimecres, la descripció diu: «Mamá de Aless», amb una emoticona d'un cor trencat, senyal del dolor que sent en aquests moments.

El futur d'Ana Obregón després de la mort del seu únic fill

Per a l'actriu el més important de la seva vida ha estat el seu fill Álex Lequio, i així ho seguirà sent, ja que el jove deixa un autèntic llegat ple de somriures, una cosa que mai va perdre en aquesta dura lluita que per desgràcia ha posat fi a la seva vida.

El futur d'Ana Obregón segueix sent encara molt incert, ja que es desconeix quan tornarà al seu habitual ritme de vida. El que està clar és que sempre tindrà al seu fill molt present.

Cal recordar que la biòloga ha abandonat tots els seus projectes professionals en aquests últims anys per poder estar al costat del seu fill. Ara, tràgicament, el seu fill ja no hi és, i l'actriu potser trigarà un temps a poder recuperar una certa sensació de «normalitat» i, qui sap, potser reprendre tots aquests projectes en honor al seu fill, que mai va deixar de treballar en els seus propis projectes tot i la malaltia.

Captura del perfil oficial d'Ana Obregón a Instagram el 20 de maig del 2020
Ana Obregón ha canviat la descripció del seu perfil d'Instagram | Instagram


Comentaris

envia el comentari