Primer pla d'Ana Obregón.

Ana Obregón va cada setmana a l'hospital per un motiu impactant

Ana Obregón ha fet una promesa que portarà fins al final

Ana Obregón és una de les figures més cèlebres de la crònica social, per això qualsevol cosa que explica es converteix en notícia. Recentment, ha revelat que cada setmana va a l'hospital i el motiu ha impactat tots els seus seguidors: visita l'àrea d'oncologia infantil i intenta ajudar les famílies afectades, perquè ella millor que ningú sap què se sent.

Ana Obregón està rebent bones crítiques, el públic s'ha quedat impactat en comprovar com n'és de forta en certes situacions. Per a ella és molt dur retrobar-se amb la mateixa malaltia que va tenir el fill, però està fent un gran esforç. Primer, va donar visibilitat al sarcoma d'Ewing i, després, està lluitant per recaptar fons i investigar aquest càncer tan estrany.

Ana està passant un moment delicat perquè va apadrinar una causa: el cas d'Elena Huelva. La 'influencer' també va patir el sarcoma d'Ewing i, abans de marxar, va aconseguir que els seus milers de seguidors coneguessin la malaltia. Com diu el seu lema, les seves ganes de lluitar contra el càncer han guanyat perquè ara tots coneixem com és d'important investigar.

Imatge d'Ana Obregón participant al programa Mapi de TVE
Ana Obregón està fent un gran esforç. | RTVE

La presentadora ha parlat a la revista Aviat d'aquest succés i ha deixat clar que hi ha dues coses fonamentals: l'ànim i la investigació. Està escrivint un llibre per recaptar fons, serà un petit homenatge al seu fill perquè, realment, ell va començar el projecte. No el va poder acabar i l'actriu ha agafat les regnes de la situació perquè sap que a ell li faria il·lusió.

«El poc que surto de casa és per treballar o rebre algun premi, la resta del temps estic tancada escrivint. Fa quatre mesos que escric un homenatge al meu fill, un llibre s'anomenarà El chico de las musarañas. La meva mami, quan era petita i em quedava pensant, em deia que estava pensant en les musaranyes i jo també ho deia a Aless».

Ana Obregón explica què fa als hospitals

Ana sempre ha estat molt honesta a l'hora de parlar i mai no ha amagat que està travessant un moment complicat. Intenta somriure, però ha perdut la il·lusió perquè les tres persones més importants de la seva vida han mort: primer, va ser el seu fill Aless i, després, els seus pares. L'únic que pot fer és intentar ser feliç perquè això era el que voldrien.

Ana Obregón plorant
Ana Obregón està commocionada amb l'afecte que rep. | GTRES

Obregón només ha trobat una manera de pal·liar el seu dolor: visitant hospitals i ajudant famílies necessitades d'esperança. «A mi m'ajuda molt ajudar els altres, així que visito plantes oncològiques de nens cada cap de setmana. Estic amb ells i amb les mares», explica durant la seva última entrevista. L'ex d'Alessandro Lequio pensa que ho ha perdut tot i no li tremola el pols en dir-ho. Creu que l'única manera de desfogar-se és compartint el seu malestar. La seva sinceritat no ha fet més que consolidar el seu regnat mediàtic.

Ana Obregón revela com és el seu tractament

Ana ha revelat que el seu tractament consisteix a ajudar els altres, per això va a l'hospital cada setmana. «Abans cuidava el meu pare, la meva mare i el meu fill. Ara, com no tinc qui cuidar, el fet d'ajudar els altres m'ajuda». Aquesta és l'única manera que ha trobat de seguir endavant i està fent un gran treball.

Obregón vol estar amb les mares de nens que tinguin càncer i donar-los bons consells. «Jo l'ànima ja la tinc trencada i l'única cosa m'ajuda que torni tot al seu lloc és estar amb les mares. Estar amb ells i donar-los esperança».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp