Ana Rosa Quintana en el programa que presenta en Telecinco

Ana Rosa passa pel quiròfan per motius de salut

La presentadora va sorprendre els espectadors lluint una tireta damunt del llavi superior

Les vacances de Setmana Santa han servit per desconnectar i tornar amb força a la programació televisiva habitual. Aquest ha sigut el cas de 'El Programa de Ana Rosa', que va arrencar amb moltes novetats i amb els col·laboradors preparats per dinamitzar l'espai. Tot i això, va haver-hi un petit detall que va captar l'atenció de l'audiència, com va ser la tireta que la presentadora Ana Rosa Quintana lluïa damunt del llavi superior.

Tot i que era de color carn i la seva dimensió no era molt gran, els focus i la il·luminació del plató de l'espai de Telecinco no van poder dissimular la seva presència. Però aquest fet no va preocupar Ana Rosa durant l'emissió del programa, la qual no va fer cap mena de menció a la seva tireta i el matí va transcórrer amb normalitat.

 

Debat a les xarxes socials

Però les xarxes socials sí que van ser un espai de debat per als seguidors de Quintana, que van posar sobre la taula diferents hipòtesis sobre els motius que justificarien que la presentadora s'hagués posat aquesta tireta en aquest lloc tan visible de la cara.

La veritat que hi ha darrere d'aquesta incògnita, la va resoldre 'Jaleos', que va assegurar que Ana Rosa havia passat pel quiròfan després de Setmana Santa per eliminar una taca facial que li havia sortit a la part superior del llavi. Després de finalitzar amb èxit l'operació, els metges li haurien recomanat a la periodista que portés aquesta tireta fins al pròxim dilluns.

El Programa de Ana Rosa
'El Programa de Ana Rosa' va tornar amb força de les vacances de Setmana Santa | Telecinco

Vacances a Sevilla

Segons afegeix la mateixa web, Quintana ja tindria programada aquesta intervenció des de feia temps, la qual va preferir fer-se després de Setmana Santa per poder gaudir al màxim de les seves vacances. En concret, la presentadora va optar per visitar Sevilla amb la seva família perquè es considera una enamorada de la tradició sevillana pel que fa als actes de Setmana Santa. En aquest sentit, Ana Rosa i els seus familiars van descansar i desconnectar de la seva rutina però no van poder fer massa vida a l'aire lliure perquè el temps no va acompanyar gaire.