Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa deixa sense paraules els col·laboradors amb el que ha dit en directe

Així ha reaccionat l'estrella de Telecinco davant el possible toc de queda a Madrid

El toc de queda està donant molts maldecaps als polítics i periodistes pels dubtes que genera una mesura tan extraordinària, ja que aquesta figura no existeix com a tal i s'ha d'englobar dins d'una normativa, com l'estat d'alarma, en la qual sí que es pot sustentar.

Aquest divendres, 23 d'octubre, Ana Rosa Quintana ha parlat amb l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, sobre la possibilitat d'implantar el toc de queda a Madrid, una imposició que poc després el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, confirmava. El cap de l'executiu ha anunciat les mesures que s'activaran a Madrid a partir d'ara, la principal, la prohibició de reunir-se en espais públics entre la mitjanit i les sis del matí.

La presentadora ha preguntat a l'alcalde de la capital d'Espanya si «hi ha alguna alternativa legal perquè Sanitat pugui imposar-lo a Madrid». Quintana ha fet un comentari sobre el nom d'aquest tancament per hores: «Ja li han posat molts noms: confinament nocturn, mesures 'Ventafocs' -se m'acut a mi- o a les 12 tots a la seva puta casa», ha bromejat la periodista.

Ana Rosa, cansada de parlar de Madrid

Ana Rosa Quintana també ha comentat que aquest toc de queda es vol implantar al nostre país després que comencés a imposar-se a París, «perquè és quan es produeixen les festes, les festes alcohòliques i la gresca».

D'altra banda, Ana Rosa Quintana ha tornat a criticar que es parli tant de la situació a Madrid, que ja no és una de les comunitats més afectades per la Covid. «Em nego a seguir parlant de Madrid perquè està pujant a tot arreu», sentenciava una enfadada Ana Rosa, farta que el focus d'atenció sempre estigui a la comunitat on viu.