Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro marxa després de perdre la casa que li volia regalar la seva mare

Andrea Janeiro viurà al costat de Belén Esteban i Miguel Marcos

Andrea Janeiro s'ha convertit en la protagonista del moment perquè ha ocupat la portada d'una revista molt coneguda.

Estem parlant de Lecturas, publicació que assegura que Belén Esteban li ha regalat un habitatge situat a Paracuellos del Jarama. La família hi viu des que la princesa del poble va comprar un formidable xalet i va deixar enrere el barri on residia anteriorment.

Andrea Janeiro, segons informa Lecturas, es quedaria amb el pis que va comprar la seva mare quan ella encara era un nadó. El problema és que la col·laboradora va haver de vendre aquesta propietat perquè tenia un deute amb l'Agència Tributària que pujava a 700.000 euros.

Suposadament Belén estava preocupada des de llavors perquè sentia que havia deixat sense futur la seva petita.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro viurà en un pis que li ha comprat Belén Esteban.   | Catalunya Diari

Andrea podria haver guanyat molts diners als platós de televisió, però ha preferit mirar cap a una altra banda i ser una cara anònima. No obstant, l'ex de Jesulín n'ha parlat durant més de 18 anys i el públic vol conèixer què fa actualment.

Segons el que s'ha publicat, en un futur marxarà del domicili familiar per gaudir de la casa que li ha regalat Esteban.

Andrea ha estat un temps fora d'Espanya, just després d'assolir la majoria d'edat, per evitar que la premsa seguís els seus passos. La revista Lecturas assegura que Belén volia que la jove visqués al pis que va perdre pels seus problemes econòmics. «La col·laboradora va patir molt per deixar sense aquest futur Andreíta», escriuen en aquest mitjà.

La jove Janeiro està molt ben valorada dins de la crònica social perquè mai no ha parlat amb cap periodista. Alguns mitjans asseguren que les seves primeres paraules podrien tenir un preu de 100.000 euros, però no vol entrar al joc. No cal perquè té la seva professió i Belén Esteban l'ajuda en tot el que pot, per exemple: ja té el seu propi pis.

Andrea Janeiro porta una vida tranquil·la i discreta

Andrea té intenció d'anar-se'n al pis que la seva progenitora ha comprat per a ella, un immoble el valor del qual és de 346.730,55 euros.

La revista dirigida per Luis Pliego ha tret a la llum tots els detalls i la realitat podria ser més tèrbola del que sembla. Suposadament Belén ha estat arrossegant una gran pena: volia que la seva filla visqués a San Blas, on va comprar el primer pis.

Foto de Belén Esteban.
Andrea Janeiro sap que la seva mare ha intentat protegir-la.   | Telecinco

Andreíta ha estat treballant a Los 40 Principales, ja que s'ha format per ser tècnic de so i és una professional de primera. Durant molt de temps tots els periodistes volien saber si seguia vivint al Regne Unit perquè no n'hi havia dades. S'havia enamorat d'un noi anomenat Daniel Wozza i ningú no sabia com gestionaria el seu futur.

La petita Janeiro té més protagonisme que mai, malgrat que ella mai no s'ha sentit còmoda sent el centre d'atenció. Jesulín tindrà un nou fill, així que serà germana d'un nadó que ja s'ha convertit en el més famós del país. María José Campanario vol apartar-lo de la popularitat, per això no ha concedit entrevistes ni n'ha parlat.

Andrea Janeiro està en el millor moment

Andrea Janeiro és una persona educada i responsable, de fet el seu comportament no té res a veure amb el de Belén Esteban. La princesa del poble ha assegurat que Andrea no tenia relació amb Jesulín, cosa que ha canviat els últims mesos. El torero ha tingut diverses trobades amb la seva primogènita i aquesta no li guarda rancor, així que tot està solucionat.

La filla de la col·laboradora començarà a viure sola quan el pis estigui arreglat. És un domicili molt ampli i potser han de fer alguna reforma, ja que ha estat obtingut gràcies a una subhasta. Belén ha demanat una hipoteca de 256.000 euros per pagar el regal.