Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro, en xoc: Jesulín sense María José Campanario per una altra famosa

Jesulín de Ubrique ha viatjat a Sevilla

Andrea Janeiro, la filla gran de Jesulín de Ubrique, va marxar d'Espanya quan va complir la majoria d'edat perquè no vol saber res del món de la fama. No obstant això, els escàndols que protagonitza la seva família la situen al punt de mira. Recentment ha sortit a la llum una informació que ha deixat sense alè els seguidors del pare d'Andreíta.

Jesulín de Ubrique, marit de María José Campanario, està travessant una situació delicada perquè Julia Janeiro, la seva filla petita, té un problema greu. Segons ha sortit publicat, la noia està sent assetjada pel seu exnòvio, el futbolista Brayan Mejía. Els Janeiro s'han mobilitzat per a protegir la presumpta víctima i l'assumpte ja és a mans dels tribunals.

Muntatge amb fotos de pare i filla
Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro tornen a cridar l'atenció de la premsa | La Noticia Digital

María José Campanario viu a Andalusia, però treballa a Saragossa, així que passa molt de temps lluny del domicili familiar. Alguns periodistes asseguren que amb prou feines coincideix amb Jesulín, ja que ell també està molt ocupat. No obstant això, el torero ha trobat un forat a la seva atapeïda agenda per a fer un viatge a Sevilla del qual s'està parlant molt.

Andrea Janeiro ha descobert, gràcies al programa 'Socialité', que el seu pare ha participat al XXXè Aniversari del Saló Internacional del Cavall. Aquest esdeveniment es fa a Sevilla, ciutat on el marit de Campanario ha viatjat amb sis amics. Això ha cridat molt l'atenció, ja que el més normal seria que hi hagués anat amb María José.

El periodista Saúl Ortiz, expert en temes del cor, té una relació molt estreta amb la mare de Julia Janeiro. Fa poc va publicar al diari 'ABC' que Campanario s'havia bolcat en la seva filla i que arribaria fins al final per a resoldre el drama. Tot fa pensar que la família està vivint un moment força convuls, però Jesulín ha trobat un forat per a gaudir de la seva fama.

Andrea Janeiro no té gens de contacte amb María José Campanario

A Jesulín de Ubrique sempre se l'ha acusat de tractar la seva filla Andrea amb cert menyspreu. Fins i tot s'ha comentat que no ha donat la cara per ella. Belén Esteban, la mare de la jove, fa uns anys va revelar que María José tenia gestos bastant lletjos amb la nena i que el torero no feia res al respecte.

Campanario, odontòloga de professió, en cap moment ha entrat a desmentir aquests rumors, atreviment que li ha costat un gran disgust. No té una bona imatge pública, i molts mitjans aprofiten qualsevol circumstància per a intentar fer-li mal.

'Socialité', el programa que presenta María Patiño, ha tret a la llum una informació que ha generat molt d'enrenou. Tothom sap que l'odontòloga està preocupada per la seva filla, així que no seria estrany que necessités el suport del seu marit. Tot i això, Jesulín ha anat a Sevilla per a assistir a l'aniversari del Saló Internacional del Cavall.

En aquest esdeveniment, el torero ha coincidit amb dones molt famoses. 'Socialité' assegura que l'actriu Elsa Pataky també hi ha participat. De fet, la presència de l'actriu ha impactat molt. És possible que hagi passat part del temps acompanyada de Jesulín, ja que tots dos comparteixen la passió pels cavalls.

Jesulín de Ubrique viatja sense la seva dona

Jesulín no ha volgut fer declaracions, ja que tothom sap que la seva família està en una situació límit. És conscient que no compta amb el suport del públic, així que sabia que l'acusarien de deixar sola María José. En lloc de fer-li companyia en aquests moments tan delicats, ha preferit assistir a l'esdeveniment esmentat.

Foto del personatge
María José Campanario no vol participar en escàndols televisius | Europa Press

Telecinco assegura que Jesulín ha estat molt distant i en cap moment ha contestat les preguntes dels periodistes. A l'esdeveniment ha coincidit amb Elsa Pataky, i alguns mitjans fan broma amb la possibilitat que amb ella hagi sigut més amable. No obstant això, l'únic que està clar és que els Janeiro han tancat files i no parlaran sobre els problemes de Julia.