Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David Flores confessa un problema de salut i revela qui té els dies comptats

L'excol·laborador de Telecinco s'ha emocionat mentre parlava de la seva mare

Antonio David Flores treballava feliçment a Telecinco fins que la seva exdona, Rocío Carrasco, el va acusar d'un delicte que ha fet malbé la seva reputació.

La cadena va decidir prescindir dels seus serveis, però gaudeix d'un gran talent i no té intenció de quedar-se aturat. Fa uns mesos va estrenar un canal de YouTube, una xarxa social destinada a la publicació de vídeos.

L'extertulià televisiu ha creat un vincle molt especial amb els seus seguidors de YouTube. De fet, el públic estava bastant preocupat per ell. Ha estat més de quinze dies sense aparèixer pel canal i la gent no sabia què passava.

Ara ha tornat, i, fent gala de la sinceritat que el caracteritza, ha confessat que la seva mare ha estat malalta i que estava centrat a cuidar-la.

Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores està triomfant a YouTube | GTRES

Antonio David, mirant a càmera, ha dedicat a la seva mare l'últim vídeo que ha publicat, un gest molt emotiu que ha commocionat els seus seguidors.

L'excol·laborador ha deixat clar que la seva progenitora està fora de perill i que afortunadament ha superat el sotrac amb èxit. Ha estat ingressada en un hospital de Màlaga, i Antonio David ha aconseguit mantenir-ho en secret.

«He rebut molts missatges de gent que em trobava a faltar, de gent que demanava nous vídeos, i això m'omple d'entusiasme. Han sigut uns dies complicats a casa, perquè la meva mare no ha estat bé de salut, però afortunadament s'ha recuperat. Vull donar les gràcies a l'hospital i a l'equip mèdic que ha fet que tirés endavant», deia Flores en un vídeo en directe.

Antonio David Flores parla dels acomiadaments de Telecinco

Antonio David va ser acomiadat de 'Sálvame' de manera fulminant, però no ha sigut l'únic que ha patit aquest càstig. Paz Padilla tampoc apareixerà més en aquest programa, i, segons Flores, tot és culpa de Rocío Carrasco.

L'exguàrdia civil considera que Paz és lliure i que per això no va seguir «el pensament únic» de Rociíto, cosa que li ha portat conseqüències.

Fotomuntatge dels rostres d'Antonio David i Carlota Corredera
Antonio David Flores carrega acusa Carlota Corredera de ser una falsa feminista | Catalunya Diari

Antonio David Flores ha aconseguit que una cara de 'Sálvame' tingui els dies comptats a la petita pantalla: Carlota Corredera. Servint-se d'arguments que han estat bastant aplaudits, ha demostrat que la periodista gallega no és tan feminista com vol donar a entendre.

Li ha demanat que doni suport a Paz Padilla, una dona que necessita ajuda després del cop televisiu que acaba de rebre.

Antonio David pensa que, si Carlota fos tan solidària com diu, faria costat a Paz Padilla, però això no passarà. Corredera presentarà 'Sálvamemés dies gràcies a l'acomiadament de la seva companya, per això no farà res al respecte. Les xarxes socials han aplaudit la valentia que Flores ha demostrat explicant aquest succés tan escabrós i demanen a Telecinco que acomiadi la gallega.

Antonio David Flores fa emocionar els seus éssers estimats

Antonio David Flroes, fent gala del coratge que sempre l'ha caracteritzat, ha assenyalat Carlota Corredera com a còmplice de la decisió de Telecinco, i els seus seguidors han reaccionat de seguida. Aquest exèrcit es fa dir 'Marea Azul' i compleix les ordres de l'antic col·laborador. Així doncs, no seria estrany que la propera persona que abandoni els platós de Mediaset fos la substituta de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'.

L'exmarit de Rocío Carrasco ha revelat en un directe a YouTube que ha estat uns dies desaparegut perquè la seva mare estava malalta. La gent del seu entorn s'ha comportat de manera excepcional, ja que la notícia s'ha mantingut en secret fins que ell ha considerat oportú. El malagueny ha dedicat unes paraules molt emotives als seus germans, i d'aquesta manera ha quedat demostrat que són una família unida.

«No dic quin hospital és perquè en cap moment s'ha publicat res. No hi ha hagut fotògrafs ni han sortit notícies. L'hospital ha guardat la confidencialitat, i saben a què em dedico, per això els estic tan agraït. També vull donar les gràcies als meus germans per haver cuidat tan bé la meva mare», acaba dient el youtuber.