Muntatge amb les fotos d'Antonio David Flores i de Marta Riesco

Antonio David Flores deixa de seguir Marta Riesco i esborra totes les seves fotos

Antonio David Flores no vol saber res més de la seva ex

Antonio David Flores ha trencat el seu silenci a les xarxes socials i a CatalunyaDiari t'expliquem tot el que ha dit. En un primer moment, va dir que no parlaria de Marta Riesco, però després va deixar anar algunes indirectes que no han agradat gens a la periodista. Marta creu que ha creuat tots els límits i pensa que s'ha rigut de la ruptura, per això, ha llançat una clara advertència.

Antonio David Flores ha descobert que la seva ex ha escrit un missatge a Instagram. «No et preocupis, que ja riuré jo». Aquesta frase anava acompanyada d'una foto de l'anell que li va regalar Flores quan van començar a sortir, cosa que demostra que el tema és seriós. L'antic col·laborador de 'Sálvame' va ser el primer a confirmar que la separació «no tenia marxa enrere».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David ha fet un pas més: ha deixat de seguir la reportera a les xarxes i ha esborrat les fotos que tenien junts. És una decisió important, ja que Marta no ha trigat a adonar-se'n i ha contraatacat com millor sap. Li ha enviat un missatge a Bizarrap per intentar que gravi una cançó amb ella i revelar tot el que hi ha darrere de la ruptura.

Flores sap que ha comès un error, està provocant massa i la seva ex no es quedarà callada, no és com Olga Moreno. De moment, guarda silenci, però llança petits atacs que no deixen indiferent ningú.

Marta Riesco ha fet el mateix que Antonio David i també l'ha deixat de seguir a Instagram, no sense abans esborrar tots els seus records.

Antonio David Flores no té escapatòria

Antonio David no sabia que la seva exparella es molestés tant. De fet, ell ha intentat mantenir la calma. Ha estat un temps sense publicar vídeos al seu canal de YouTube i, quan ha reprès aquesta activitat, ha estat caut. «Parlaré de Marta? No ho sé, depèn de si em trobo amb ganes i, si no, te'n vas a un altre canal».

Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.
Antonio David Flores està dolgut amb la seva ex. | GTRES

Flores va començar ferm, però no va poder amagar que estava molest perquè no volia que la periodista confirmés la ruptura. Recordem que va ser ella la que va fer servir les seves xarxes per anunciar que ja no estava amb l'exmarit de Rociíto. Li va donar la culpa a Rocío Flores i va assegurar que la 'influencer' no ha descansat fins que ha aconseguit separar-los.

El 'youtuber' està tan enfadat que, durant un temps, no vol saber res de Riesco, per això l'ha deixat de seguir a Instagram. Les proves parlen per si soles: si haguessin acabat bé, no haurien esborrat les publicacions que tenien plegats.

La nostra 'bloguera' Marina Esnal ja va assegurar que hi havia hagut una forta discussió entre l'exparella. De moment, se'n coneixen pocs detalls, però temps al temps. A CatalunyaDiari fa molt de temps que seguim la història i serem els primers d'informar-te.