Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David Flores torna a veure a Rociíto gràcies a un acord milionari

Antonio David ha acceptat que la situació no se solucionarà

Antonio David Flores s'ha convertit en un dels famosos més influents i la seva fama a les xarxes socials no para de créixer. La seva trajectòria mediàtica va començar fa més de dues dècades, quan es va separar de la seva primera dona i va començar a carregar contra ella. Rociíto l'acusa de ser una persona poc recomanable, però hi ha molts espectadors que no hi estan d'acord.

Antonio David Flores s'ha dedicat a tenir cura dels seus fills, independentment dels problemes que hagi tingut amb la seva exparella. Segons ha sortit publicat, el drama no ha fet res més que començar perquè encara queden molts misteris sense resoldre. L'antic col·laborador de Sálvame tornarà a veure Rociíto a Telecinco, la cadena que emetrà un documental molt esperat.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Antonio David sap que Rociíto ha tornat. | Telecinco
 

Antonio David va haver d'abandonar els mitjans de comunicació després que Rocío protagonitzés Contar la verdad para seguir viva. Aquest programa va ser destructiu per a tothom, va sembrar un autèntic caos i va deixar l'audiència amb ganes de més. Hi va haver qui va assegurar que la filla de Rocío Jurado havia guanyat dos milions d'euros per aquesta feina, una dada que va ser desmentida a l'instant.

Antonio David va descobrir que la seva ex havia arribat a un acord econòmic per gravar un segon documental que prometia ser definitiu. La data s'ha anat endarrerint cada cop més, però Mediaset ha confirmat que En el nombre de Rocío ja és un fet. S'estrenarà el 17 de juny a la plataforma digital del grup, una estratègia força sorprenent.

Flores coneix millor que ningú com funciona el món del cor i sap que Rociíto podria estar molesta després d'allò que va passar. Va tornar a la petita pantalla sent una estrella i ara emetran el seu segon documental en una emissora secundària. El portal Informalia, expert en televisió, assegura que Paolo Vasile, gran responsable de Telecinco, ha «humiliat» Rocío.

Antonio David Flores prepara noves demandes

Antonio David ha rebut moltes crítiques perquè els seus enemics l'acusen d'estar amagant la veritat. No ha denunciat Rocío després del primer documental, programa que el va acusar de tenir un comportament delictiu. L'ex d'Olga Moreno està tranquil perquè s'ha posat en mans dels millors advocats i confia plenament en la justícia.

Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores ha rebut bons consells. | GTRES
 

Flores haurà de tornar a veure Rociíto per veure si explica alguna cosa que l'afecti, ja que està seguint els seus passos de prop. Vol que acabi de parlar per redactar una demanda completa i no haver d'ampliar la denúncia de tant en tant. Encara que sembli impossible de pensar, la guerra no ha fet més que començar i s'acosten moments complicats.

L'antic col·laborador de Sálvame ha preparat l'artilleria pesant i ha promès que els seus enemics pagaran pel que han fet. Els primers a caure han estat els propietaris de la productora La Fábrica de la Tele, empresa per a la qual treballava. Van cometre certes irregularitats quan el van acomiadar i ara l'ha d'indemnitzar per compensar els danys ocasionats.

Antonio David Flores vol venjar-se

Antonio David era un gran amant dels mitjans de comunicació, de fet, després de la televisió ha obert un canal de YouTube. Cada cop té més èxit i els experts asseguren que gaudeix d'un gran talent per entretenir els seus seguidors. Els ha promès que es venjarà de totes les injustícies que ha patit el darrer any.

La filla de Rocío Jurado tornarà amb un nou documental després d'haver arribat a un pacte econòmic que n'ha decebut molts. El públic pensava que En el nombre de Rocío s'emetria a Telecinco, però primer s'estrenarà a una plataforma digital. Molts periodistes consideren que aquesta notícia no deixa en bon lloc la reina del feminisme.