Antonio David Flores amb posat seriós

Antonio David rep una trucada i li confirma a Marta Riesco que s'ha acabat

Antonio David Flores té una cita important

Antonio David Flores continua la seva guerra contra La Fábrica de la Tele, productora que al seu moment el va convertir en una estrella. Ha rebut una trucada del seu advocat per donar-li la data del proper judici: serà el dijous 26 de maig. Ha promès a Marta Riesco que tot s'ha acabat, que la justícia li donarà la raó i que els seus enemics s'hauran de retirar.

Antonio David Flores sap millor que ningú el que està patint la seva xicota, que ha rebut acusacions que no es corresponen amb la realitat. Jorge Javier Vázquez ha demanat l'acomiadament de la reportera, però l'única periodista que corre perill és María Patiño. La gallega haurà de seure davant del jutge perquè va acusar l'ex d'Olga Moreno d'una cosa força greu.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores viu amb Marta Riesco  | Catalunya Diari

Antonio David ha fet servir el seu poder a les xarxes socials per fer una petició a María: li ha pregat que expliqui la veritat. Vol acabar amb el conflicte perquè sap que cada cop hi ha més dolor, encara que arribarà fins al final de l'assumpte costi el que costi. El portal El Español ha fet una investigació de l'advocat de Flores: es diu Iván Hernández i és el millor del moment.

Antonio David ha demanat a María que sigui honesta amb Ivan i que col·labori als jutjats perquè la guerra s'acabi. «Demano a Patiño que contesti les preguntes del meu advocat i no et neguis. Serà interessant que sapiguem la teva visió de tota aquesta informació que vas donar», li ha dit l'antic col·laborador en un vídeo de Youtube.

El pare de Rocío Flores està dolgut perquè 'Socialité', programa presentat per María Patiño, el va acusar d'estar darrere d'un assumpte tèrbol. La periodista gallega va assegurar que havia intentat fer-se la víctima penjant cartells amb la seva foto i la paraula maltractador. La justícia està investigant aquesta notícia i és possible que aviat tinguem un veredicte.

Antonio David Flores està ben acompanyat

Antonio David, seguint la informació publicada a El Español, ha contractat el millor advocat del moment. Es diu Iván i és fill d'un periodista molt conegut, encara que ell va preferir dedicar-se al món de les lleis i fugir dels mitjans. Curiosament s'ha convertit en l'home més buscat, ja que ha aconseguit que La Fábrica de la Tele perdi diverses demandes.

María Patiño i Antonio David Flores
Antonio David Flores ha aconseguit silenciar els seus rivals   | Trendings

Marta Riesco és una víctima col·lateral del que ha passat i està rebent atacs que l'han portada al límit. Ha reconegut que està en tractament perquè no sap com gestionar la situació, però afortunadament el patiment s'acabarà. El seu xicot té un judici d'aquí a poc i la sentència aniquilarà els enemics de la parella.

L'ex d'Olga Moreno ha enviat un missatge a María per haver-lo acusat d'enganxar cartells i intentar convertir-se en víctima. «Et demano que contestis les preguntes perquè pugui saber com vas aconseguir la informació i t'atreveixes a difamar-me, injuriar-me i calumniar-me. Dóna-li explicacions al jutge, amb aquest vestit de periodista que et poses», l'ha desafiada visiblement molest.

Antonio David Flores ha protegit Marta

Antonio David coneix millor que ningú com funciona el món del cor, per això ha donat molts consells a la seva xicota. Marta Riesco està començant, però també es defensa bé perquè juga amb una cosa important: té la veritat del seu costat. No ha fet res de dolent, l'únic que pretén és que l'apartin de problemes que no li pertanyen.

Flores és un expert en xarxes i sap generar expectació, per això ha explicat a Youtube que la guerra contra 'Sálvame' està cremant. Ara ha atacat 'Socialité' i a poc a poc anirà desmuntant tots els programes de La Fábrica de la Tele. El regnat de Jorge Javier Vázquez està a punt d'arribar al final, tot i que encara queda el més dur.