Aurah Ruiz s'opera la cara i li queden els llavis «com una salsitxa»

Els metges li van confirmar que tenia un edema i van haver de punxar-li antiinflamatoris

Aurah Ruiz no està passant un bon moment en la relació amb el seu pare
Aurah Ruiz s'ha operat de nou de cirurgia estètica | Telecinco

Operar-se de cirurgia estètica té els seus riscos. Més enllà dels evidents per la salut del pacient, també existeix el risc que el resultat no sigui com s'esperava. Confiar el teu físic a un professional pot sortir bé o, en cas contrari, pot ser un autèntic malson. I una mica de tot és el que li ha passat a Aurah Ruiz.

La canària ha tornat a sotmetre's recentment a un retoc estètic fàcil que li ha donat un bon mal de cap. Tal com ha explicat l'exconcursant de programes com 'GH Vip', en una mateixa operació, malgrat les advertències del metge, es va retocar les arrugues del front, les potes de gall, es va donar volum al mentó, es va aixecar el nas i es va vorejar els llavis.


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

La sorpresa en mirar-se al mirall

Aurah Ruiz
Aurah Ruiz, molt descontenta amb la seva última operació: «M'acabo de destrossar la boca» | Telecinco

 

Tot semblava anar bé fins que Aurah va arribar a casa i a la nit es va mirar al mirall. Va ser llavors quan va entrar en pànic en adonar-se que tenia els llavis, literalment, «com una salsitxa». Aurah, segons ha explicat en el seu particular canal de Mtmad, va trucar ràpidament a la seva mare i li va dir que necessita ajuda, que no podia fer-se càrrec del seu fill. «Si us plau, has de venir. No puc fer-me càrrec del nen. Em moro. Em vull morir, m'acabo de destrossar la cara», explicava desesperada la jove.

Seguidament, lamentava que: «No podia obrir la boca, tenia els llavis tan grossos que no tenia dents». Davant l'evident ensurt, Aurah va decidir anar al metge i saber què és el que li havia passat amb la intervenció. Allà, els especialistes la van tranquil·litzar tot dient-li que tenia un edema, que era normal i que només havien de punxar-li un antiinflamatori. Una vegada passat aquest malson, Aurah ja llueix orgullosa el seu nou físic i assegura que: «M'ha deixat increïblement bella, no em penedeixo».

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari