Andrea Janeiro mira a cámara

L'àvia d'Andrea Janeiro reapareix per confirmar el trist problema de salut

Andrea Janeiro és conscient del que està passant a la seva família

Andrea Janeiro va prendre una decisió quan va aconseguir la majoria d'edat: marxar d'Espanya i començar una nova vida al Regne Unit. La intenció era apartar-se del món de la fama i gaudir de l'anonimat, però sempre ha estat molt unida als seus. Recentment ha rebut una notícia que li ha robat la son: la seva mare Belén Esteban té un problema de salut seriós.

Andrea Janeiro, malgrat que ha estat un temps fora del país, manté un llaç molt estret amb la col·laboradora de 'Sálvame'. Belén va tenir un accident laboral, va patir un doble trencament i ha d'estar en cadira de rodes perquè no es pot moure amb independència. Està desolada perquè s'ha vist obligada a cancel·lar molts compromisos professionals que li feien il·lusió.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro, molt atenta als problemes de Belén Esteban | Catalunya Diari

Andrea és conscient de l'estat anímic de Belén, per això passa molt de temps amb ella i l'ajuda en tot el que pot. Carmen Menéndez, mare de la tertuliana, també està molt preocupada, així que està passant una temporada al domicili familiar. La seva companyia és fonamental i, des que s'hi ha instal·lat, l'ex de Jesulín d'Ubrique ha millorat força.

Andrea té un comportament molt diferent del de Belén, ja que ella és molt més discreta i mai genera escàndols als mitjans. No obstant, la princesa del poble està acostumada a sembrar polèmiques, per això ja no té por de res ni de ningú. L'última cosa que ha fet és publicar una fotografia abraçant Carmen, una persona que vol ser anònima.

L'àvia d'Andreíta ha reaparegut per confirmar que el que li passa a Belén Esteban és més seriós del que sembla. Segons han explicat a 'Sálvame', ha de fer set hores de rehabilitació diàries i encara ha d'estar en cadira de rodes un temps. Aquest contratemps li ha robat el somriure a la col·laboradora, que viu instal·lada en la tristesa des de llavors.

Andrea Janeiro podria anar-se'n en qualsevol moment

Andrea s'ha guanyat el respecte de tots els periodistes perquè en cap moment no ha fet res per cridar l'atenció. Tot i això, les decisions de l'ex de Jesulín l'han situada al centre de la polèmica, per això el públic ho vol saber tot. N'ha estat parlant durant 18 anys, fins que la jove va ser conscient del perill i li va frenar els peus.

Belén Esteban amb la seva mare
Andrea Janeiro té una molt bona relació amb Carmen Menéndez | INSTAGRAM (@BELENESTEBANMENENDEZ)

Janeiro, segons publica la revista Lecturas, ha rebut un regal especial: la seva mare li ha comprat un pis valorat en 360.000 euros. Ja està instal·lada a Espanya, a la casa familiar, però en qualsevol moment podria fer les maletes i independitzar-se. De moment està molt còmoda amb la seva àvia Carmen, que ha reaparegut després de molt de temps.

Belén Esteban sempre ha presumit que els seus pares eren anònims, per això no permetia que ningú en parlés a la televisió. El problema és que Carmen Menéndez cada cop té més presència i el públic se sent en la llibertat de fer certs comentaris. Fa uns mesos la col·laboradora va publicar una imatge seva per fer publicitat dels gaspatxos que ven.

Andrea Janeiro ajudarà la família

Andrea està preocupada perquè sap que Belén és una dona activa i no poder-se moure li ha costat un gran disgust. La tertuliana ha fet servir les seves xarxes socials per enviar un missatge i tranquil·litzar els seus fans, encara que no ha maquillat la gravetat de l'assumpte. Andreita està al seu costat i l'ajudarà en tot el possible, ja que sempre ha estat força responsable i madura.

Carmen té una relació fantàstica amb Miguel Marcos, així que s'han unit per fer que la vida de Belén Esteban sigui més còmoda. Falta poc perquè torni a la televisió, però tothom sap que el problema que ha patit és molt trist. El seu company Jorge Javier Vázquez ha revelat que no deixa de plorar i que ha estat devastada, tot i que ja s'està recuperant.