ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Beatriz Tajuelo fa un gir de 180 graus a la seva vida després de trencar amb Rivera

Després de tornar a Barcelona, el seu somni és convertir-se en 'influencer'
Beatriz Tajuelo, exparella d'Albert Rivera | Cedida

 

Durant els quatre anys que va durar la relació de Beatriz Tajuelo i Albert Rivera, del 2014 al 2018, les aparicions de la que era la primera dama de Ciutadans van ser molt escasses, ja que tots dos mantenien la seva vida privada molt apartada dels focus mediàtics. Ara però les coses han canviat. Albert Rivera hauria començat una nova relació amb la cantant Malú i, per la seva part, Tajuelo ha canviat d'aires i ha abandonat la capital madrilenya per instal·lar-se, novament, a Barcelona.

 

Després de moltes anades i vingudes Beatriz ha deixat Madrid, on es va traslladar per Rivera, i ha tornat a l'Hospitalet de Llobregat. Però aquesta no és l'única novetat. Tajuelo que aquest any ha complert els 40 anys ha decidit que és l'any dels canvis i ha donat un gir de 180 graus a la seva vida tot abandonant l'ombra per convertir-se en el centre d'atenció.

 

 

El seu somni: ser 'instagramer'

L'exhostessa ha decidit que ha arribat l'hora d'abandonar l'anonimat per convertir-se en tota una 'influencer' a través d'Instagram on ha començat a compartir les marques que utilitza, els 'looks' que llueix així com els restaurants que visita per tal de guanyar-se un lloc en el món de la moda i l'estètica. A més, es passeja per esdeveniments tot lluint les seves gales. 

 

 

També aprofita per recomanar alguns dels seus pintallavis preferits, els seus 'must have', tot compartint un seguit de 'selfies' perquè els seguidors puguin veure el resultat de la seva aplicació i el color.

 

 

Per últim, no només gestiona un compte d'Instagram sinó que en té dos. Beatriz s'ha declarat una enamorada de Menorca i per això ha creat un compte on vol donar a conèixer el seu «paradís» tot compartint els seus racons, restaurants, hotels i comerços preferits.

 

 

 

També et pot interessar...

 

Comentaris