Belén Esteban somrient

L'increïble error de Belén Esteban amb el seu vestit pel casament d'Anabel Pantoja

Belén ofèn Anabel Pantoja després de tenir un gest molt desconsiderat

Anabel Pantoja ha preparat un enllaç que promet ser el gran esdeveniment de l'any, malgrat que encara té molts assumptes pendents. Com que Belén Esteban serà una de les poques col·laboradores que hi assistirà, ha decidit revelar un secret fins ara era desconegut.

La col·laboradora té una relació estupenda amb la neboda d'Isabel Pantoja, qui està decebuda després d'assabentar-se d'una cosa molt greu. Aquesta és que la 'tonadillera' no es desplaçarà fins a Canàries per a veure-la vestida de núvia perquè Kiko Rivera ha confirmat la seva assistència.

Tot i que Anabel Pantoja sempre dona la cara per la seva família, ningú se'n recorda d'ella quan més afecte necessita. Per això, preparar el seu casament amb Omar Sánchez està sent complicat, ja que els seus enemics estan obstinats a destrossar l'esdeveniment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Esteban, íntima amiga de la sevillana, s'està esforçant molt perquè no perdi la il·lusió per un dels seus dies més importants. Així mateix, la 'princesa del poble' es desplaçarà fins a La Graciosa per ser testimoni del 'sí, vull' més esperat de la premsa del cor.

Belén anirà vestida de blanc

L'ex de Jesulín mai s'ha caracteritzat per tenir gustos massa refinats, però ningú podia esperar que cometés un error tan evident. Un amic d'Esteban ha compartit una fotografia a Instagram en què ha revelat com serà el seu vestit per a l'enllaç.

Davant d'un esdeveniment com aquest, Belén li ha demanat ajuda al famós estilista Manuel Zamorano, qui també treballa a Telecinco i té bona relació amb els col·laboradors. Les xarxes socials han esclatat en contra de la mare d'Andreíta quan han descobert el color del vestit que té preparat.

I és que Anabel Pantoja no serà l'única vestida de blanc, perquè el disseny que ha triat la seva amiga és del mateix to. La veritat és que el disseny d'Esteban sembla bastant elegant, encara que estigui atemptant greument contra el protocol.

Així doncs, Belén Esteban serà l'única de l'univers 'Sálvame' que es desplaçarà fins a les Canàries, ja que la de Sevilla no ha convidat a ningú més. Encara que té bona relació amb altres companys, com ara Lydia Lozano, cap tindrà el privilegi d'assistir a l'enllaç.

Les xarxes esclaten contra Belén Esteban: «Les noces de la meva 'gordi'»

La companya de Jorge Javier Vázquez sol protagonitzar escàndols a les xarxes socials, però cap d'aquestes característiques. Recordem que Anabel Pantoja té gairebé dos milions de seguidors, així que tots els seus fans han carregat contra la col·laboradora.

«Preparatius per al casament de la meva 'gordi'», escrivia Esteban visiblement il·lusionada. No obstant això, el seu somriure s'ha esvaït en descobrir l'enrenou que s'està formant amb el seu polèmic vestit.

El pitjor és que Manuel Zamorano està supervisant el seu estilisme, de fet ha estat ell qui ha revelat el color del vestit. Els defensors de la neboda d'Isabel també han carregat contra el perruquer, ja que consideren que ha estat poc professional.

D'altra banda, la noia d'Omar Sánchez s'ha retirat temporalment de la televisió, així que no podrà defensar a la seva companya durant aquesta polèmica. Tanmateix, el més probable és que no estigui molesta amb ella, ja que no trencaran la seva relació per un gest tan frívol.

El vestit d'Anabel també generarà enrenou, ja que és un disseny exòtic amb el qual pretén estar radiant i ser la protagonista. Segons va explicar en 'Sálvame', l'hi havia regalat la seva mare, que espera amb ànsia que arribi el gran dia.

D'altra banda, Bernardo Pantoja, el seu pare, no podrà estar present perquè el casament tindrà lloc a la platja i ell no pot caminar. Així mateix, la tertuliana no va poder evitar les llàgrimes en explicar aquesta absència, ja que assegura que la seva gran il·lusió era compartir el moment amb tota la seva família.