Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plano de Belén Esteban con rostro serio en el programa ‘Sálvame’

Belén Esteban explica per què Miguel Marcos ha trucat als advocats

Belén Esteban dona la cara i ho explica tot

Belén Esteban ja és a Espanya després del seu 'tour' pels Estats Units i no ha vingut de bon humor. La col·laboradora no ha estat aliena als rumors sobre la seva possible crisi matrimonial i ha decidit trencar el seu silenci.

També el seu marit Miguel Marcos es va pronunciar sobre això amb un comunicat on anunciava mesures legals. Concretament, amenaces de demanda sobre aquells que especulin sobre el seu matrimoni i a què Belén dona suport. Així ho va manifestar la de Paracuellos al tornar, donant les claus que han motivat que el sanitari acudeixi als seus advocats.

Belén Esteban revela l'estratègia legal del seu marit

Belén Esteban es troba travessant un estiu agredolç. D'una banda, està il·lusionada amb el nou projecte per a Netflix que l'ha portat per tots els Estats Units. Tot i això, de l'altra, va marxar deixant enrere els rumors sobre la seva possible crisi matrimonial.

El programa 'Fiesta' va ser el primer a anunciar que Belén i Miguel estarien travessant un moment complicat en la seva relació. Quatre anys després de contraure matrimoni, sembla que aquest podria estar ressentint-se.

Belén Esteban i Miguel Marcos posant somrients en una presentació de 'Sabores de la Esteban'
Belén Esteban parla de la seva suposada crisi matrimonial | GTRES

La col·laboradora va sortir al pas de les informacions negant els rumors, però aquests no van cessar. És més, es va revelar la gran discussió que Belén i Miguel van protagonitzar al mig del carrer abans que l'ex de Jesulín marxés a les Canàries.

Ara que ha tornat del seu periple nord-americà, la tertuliana ha donat la cara. Ho ha fet després que el seu marit emetés un comunicat anunciant mesures legals. Per qué ha pres aquesta decisió?

Principalment, perquè el sanitari és una persona anònima i vol continuar sent-ho. Tot i haver posat amb Belén en esdeveniments i encara que aquesta hagi parlat del seu marit, Miguel no vol que es traspassin certes línies.

Captura de 'Fiesta' amb la reportera preguntant a Belén Esteban al carrer
Belén Esteban tanca els rumors de crisi | Mediaset

Però, aquestes últimes setmanes sembla que s'han traspassat moltes més de les que està disposat a suportar. Els periodistes s'han apostat a les portes de casa seva per aconseguir unes declaracions sobre la seva suposada crisi i ha acabat explotant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«El meu marit no ha anat ni a un programa, ni ha cobrat, ni ha anat a una revista... Una mica de respecte», comentava Belén. «Vull recordar que s'ha emès un comunicat i es prendran accions legals», afegia.

Belén Esteban pren la paraula i rasa les especulacions

Belén ha demostrat que està al dia de tot el que s'ha comentat sobre el seu matrimoni aquestes setmanes. La tertuliana no dubtava a respondre als mitjans, desitjosos de sentir-li dir què hi ha de cert sobre la seva suposada crisi.

«Acabem de signar la separació, hem discutit al carrer i sembla que hi ha imatges que no han sortit», deia amb to irònic. «Bé, n'hem tingut una al carrer a crits que no t'imagines. Tenim un gosset i hem signat la custòdia», afegia.

Primer pla de Miguel Marcos, parella de Belén Esteban, amb rostre seriós
Miguel Marcos va emetre un comunicat recordant que és una persona anònima | GTRES

La col·laboradora de 'Sálvame' aprofitava l'ocasió per recordar a la premsa que Miguel és un personatge anònim i que així ho vol seguir sent. «El meu marit perquè es posi a un 'photocall' no és famós», comentava. «Quan es posa en un 'photocall' és perquè la premsa li ho demana i perquè acompanyarà la seva dona», explicava.

Com a remat final, Belén llançava un dard a Aurelio Manzano que sempre s'ha mostrat especialment dur amb ella. «El mateix podria dir del company Aurelio Manzano, que l'he vist a photocalls. Aurelio, un petó», sentenciava.

De fet, el col·laborador no va dubtar a revelar com la mare d'Andrea Janeiro acceptava participar en els tripijocs de 'Sálvame'. Concretament, en aquells que feien referència al seu passat amb Fran Álvarez i les discussions de parella. «Les baralles eren reals i les reconciliacions eren pactades per Toño i el seu programa, perquè convenia que tornessin en un moment determinat», va explicar.