Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Belén Esteban i María José Campanario

Belén Esteban tremola: el que farà María José Campanario després de donar a llum

María José Campanario ha desaparegut, però ha traçat un pla perfecte

Belén Esteban fa més de vint anys que ostenta un lloc que ha desesperat María José Campanario: és 'la princesa del poble'. La col·laboradora ha demostrat ser una autèntica mare coratge i ha tirat endavant la seva filla, Andrea Janeiro, sense ajuda de ningú.

Així, la col·laboradora defensa que Jesulín de Ubrique li ha parat poca atenció a la jove, atreviment que el públic ha condemnat de manera unànime. Belén Esteban va començar a treballar a la televisió gràcies a la família Janeiro, però de seguida va demostrar que estava plenament capacitada.

Els seus detractors no obliden els seus orígens, per això sempre s'ha d'enfrontar a les mateixes crítiques: no ha estudiat periodisme. Marta Riesco li va recordar que abans d'atacar havia de pensar les seves paraules, ja que la manca d'estudis cada vegada era més notòria.

Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar
Belén Esteban està passant un moment delicat | Telecinco

Belén va esclatar en sentir la xicota d'Antonio David Flores i va assegurar que no calia anar a la universitat per treballar a Telecinco. El problema és que aquest atac va posar sobre la taula un debat que tothom pensava que estava enterrat. I ara ha estat María José la que ha passat a l'acció, actualment està desapareguda, però quan torni sap què vol fer.

Belén, igual que la resta de lectors d''ABC', s'ha quedat realment sorpresa en llegir les paraules escrites per Saúl Ortiz. El periodista assegura que la dona de Jesulín de Ubrique vol cursar un nou màster després de tenir el nadó que està esperant. Ha estudiat odontologia i vol convertir-se en la millor professional del seu sector, per això actualitzarà els seus coneixements després de donar a llum.

María José Campanario ha tingut moltes oportunitats per guanyar diners a la premsa rosa, però sap perfectament el que vol fer. És cert que sol parlar amb la revista '¡Hola!', la seva publicació de capçalera, però no ha creuat la línia. Prefereix no asseure's als platós de Telecinco perquè no té intenció d'alimentar la seva enemistat amb la mare d'Andreíta.

María José Campanario ha desaparegut

Belén Esteban té molta experiència a la premsa del cor i sap que les comparacions són odioses. De fet, molts periodistes han comparat la seva trajectòria amb la de María José i la veritat és que no hi té res a veure. L'odontòloga es va allunyar de la família per estudiar i no ha parat fins que ha aconseguit guanyar-se la vida amb la seva professió.

Primer pla de María Jose Campanario
María José Campanario vol completar la formació universitària | Europa Press

Belén va descobrir que a la televisió es guanyaven molts diners i va decidir quedar-se, encara que ha hagut de pagar un preu molt car per aquesta decisió. Marta Riesco, una de les seves noves enemigues, se n'ha burlat perquè no té estudis i l'ha acusat d'una cosa greu. La periodista pensa que l'ex de Jesulín «no ha fet res», acusació que ha provocat una gran polèmica.

María José es manté al marge de l'enrenou, prefereix no entrar en problemes que no li corresponen i continuar amb la seva discreta trajectòria. El diari 'ABC' ha parlat amb algú de l'entorn i ha confirmat que l'embaràs va perfectament. En uns mesos la família Janeiro comptarà amb un nou membre i aquest esdeveniment podria desestabilitzar la jove Andreíta, filla d'Esteban.

Belén Esteban s'ha retirat temporalment

Belén és conscient que els seus enemics li recordessin que María José Campanario gaudeix d'una formació excel·lent. Ha acabat els estudis universitaris i ara vol fer un màster, almenys això és el que escriu l'expert Saúl Ortiz. 'La princesa del poble' ja ha començat a tremolar perquè sap que aviat compararan les dues trajectòries.

Esteban està travessant un moment delicat, «està devastada» especifiquen al seu programa 'Sálvame'. Ha patit un accident laboral i ha d'estar una temporada sense moure's. Quan torni potser ofereix la seva opinió sobre els nous plans de Campanario, però és possible que no alimenti cap conflicte.