Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban

Belen Esteban dona una última hora que deixa congelats els seus estimats

Belén Esteban ha llançat un missatge molt sorprenent

Belén Esteban ha pensat que el millor per a tots és allunyar-se de la pressió mediàtica i ha pres una decisió molt sorprenent. Ha aprofitat que aquest cap de setmana no treballava en cap programa de Telecinco i se n'ha anat a Canàries amb la seva amiga Anabel Pantoja. Vol estar a prop de la sevillana perquè sap que no està passant un bon moment i pensa que tot l'afecte que rep és poc.

Belén Esteban ha començat una nova vida: ja no perd el temps a lluitar contra els seus detractors, els castiga amb una discreta indiferència. Per això no s'ha enfrontat a cap dels seus companys de 'Sálvame' quan han comentat la nova ruptura d'Anabel. L'únic que importa és que la influencer estigui bé i tot fa pensar que ha assumit els fets amb una gran maduresa.

Foto d'Anabel Pantoja
La col·laboradora està molt ben acompanyada | GTRES

Belén ha donat una última hora a les seves xarxes socials que ha causat un gran impacte: se n'ha anat uns dies a gaudir de les Canàries. S'ha instal·lat a casa de la cosina de Kiko Rivera i ha descobert que té una vida fantàstica a les illes. És el seu petit paradís i assegura que ho necessita per descansar del soroll mediàtic de Madrid i Sevilla, la seva ciutat natal.

Belén ha comunicat una notícia que ha gelat la seva família: ha demostrat que ha après una gran lliçó. La col·laboradora no vol tenir conflictes amb ningú, només busca gaudir dels que l'estimen i passar temps amb els seus. «Que bonic és viure amb poc, gràcies, amiga», ha escrit al compte d'Instagram.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Esteban s'ha adonat que la influencer té tot el que necessita: comprensió, respecte i amor. Ha trencat la seva relació amb Yulen Pereira, però a les Canàries se sent molt acompanyada i la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat testimoni de tot. S'ha quedat molt més tranquil·la i ha donat l'última hora de la famosa sevillana: «Gaudint de la meva Anabel».

Belén Esteban té nous problemes

Belén necessitava sortir de Madrid i allunyar-se del soroll mediàtic perquè les últimes setmanes estan sent realment complicades. S'ha adonat que treballar a 'Sálvame' és força complicat des que Borja Prado és conseller delegat de Mediaset. Molts mitjans han arribat a insinuar que el seu acomiadament és a prop, però tot és una teoria sense fonament.

Jorge Javier agafant del braç a Belén Esteban
Belén va cometre errors a 'Sálvame' | Mediaset

Esteban és una peça fonamental per entendre el funcionament de 'Sálvame' i cap director s'arriscaria a acomiadar-la. Sí que és cert que el seu paper al programa ja no és el mateix: intenta no alterar-se i defensar-se des de la calma. Aquesta nova postura ha deixat sense paraules els seus éssers estimats, que estaven acostumats a veure-la perdre els nervis.

L'ex de Jesulín va haver d'abandonar el plató de 'Sálvame' durant uns minuts perquè es va saltar les noves normes del programa. Ningú pot parlar de Kiko Rivera, cal anomenar-lo «el germà d'Isa Pi» i Esteban no se'n va adonar. Tot fa pensar que s'acosten temps complicats per a ella, encara que sabrà sortir airosa de la situació.

Belén Esteban ha demanat consell a la millor

Belén ha decidit passar uns dies a les Canàries al costat d'Anabel Pantoja per allunyar-se del que està passant a Telecinco. Li ha demanat consell i en poc temps tornarà amb més força que mai. També ha aprofitat per informar sobre les novetats de la sevillana: està perfectament.

Esteban té clar que no hi ha res que la pugui separar de la seva companya. Han viscut moltes coses juntes i continuaran compartint grans experiències.