Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco, plorant

Rocío Flores emociona a la seva mare en confessar el que sempre ha callat

Rocío Flores ha fet un anunci important a les seves xarxes socials

Rocío Flores s'ha convertit en la protagonista del moment perquè ha decidit confessar el seu gran secret a les xarxes socials. Tothom sap que rep moltes crítiques des que Rociíto va revelar que en el passat van tenir una forta baralla. Segons Carrasco, la jove va tenir un presumpte comportament violent i va ajudar Antonio David Flores a fer determinades coses.

Rocío Flores era una cara força estimada i respectada a Telecinco, però la seva vida mediàtica va canviar d'un moment a l'altre. Van descobrir el seu passat i no ha perdut el temps a explicar-se perquè sap que la batalla està perduda: la seva mare té més poder. Tot i això, Rociíto ha deixat clar que no vol que ningú ataqui la seva filla perquè pensa que està sent manipulada per Antonio David.

Muntatge amb la foto de Rocío Carrasco
Rociíto ja sap la veritat | Catalunya diari

Segons ha sortit publicat, l'última confessió de Rocío Flores ha emocionat Rociíto perquè s'ha adonat de la crua realitat. La influencer ha assegurat que gran part dels atacs que rep procedeixen de dones, cosa que considera molt trista. És a dir, la crida de Carrasco no ha tingut cap sentit: els seus fans feministes no estan tenint pietat amb Flores.

Rocío ha esclatat a Instagram i ha explicat la quantitat de missatges negatius que rep. Ara l'acusen d'haver-se excedit amb les operacions estètiques i s'ha vist en l'obligació de donar explicacions. Assegura que no ha passat tant per quiròfan com sembla, tot és una bola generada per alguns fans de la seva mare.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«M'he ficat a veure missatges d'Instagram i és una pena perquè tinc un munt de missatges, tots de dones. Em diuen que em deixi de posar coses a la cara i que deixi d'operar-me, tota mena de missatges. El primer és que la gent que opina té desinformació i el segon és que no m'he fet res a la cara», explica Flores.

Rocío Flores emociona els seus

Rocío ha aconseguit una cosa veritablement important: emocionar els seus seguidors i cridar l'atenció de la seva mare. Ha sortit publicat que Rociíto s'ha quedat afectada després d'escoltar les darreres declaracions de la seva filla. Per això, s'hauria posat en contacte amb determinades persones per intentar frenar i calmar certes situacions.

Imatge de Rocío Flores
Rocío Flores ha decidit parlar | INSTAGRAM (@ROTRECE)

Flores reconeix que ho ha passat realment malament i ha assenyalat els responsables dels seus problemes. Pensa que Telecinco ha tingut molt a veure en el drama que ha viscut els darrers anys. Creu que la cadena n'ha donat una versió que no es correspon amb la realitat, per això està tan dolguda.

La influencer, segons han confirmat, està encantada amb la nova situació de Mediaset. Recordem que el grup l'ha vetat i ara cap col·laborador de Telecinco pot parlar d'ella ni del seu pare. Diu que està molt còmoda perquè sap que això reduirà l'odi que rep a les xarxes socials.

Rocío Flores no vol parlar amb Rociíto

Rocío està disposada a solucionar les coses amb la seva mare, però no a qualsevol preu. No parlarà amb ella fins que no canviï d'actitud. Rocío li exigeix que deixi de banda Antonio David Flores i, si no ho fa, mai no es reconciliaran.

Flores ha confessat el que sempre ha callat: els qui són els seus veritables enemics a Instagram. La seva mare s'ha emocionat, però no n'hi ha prou. Continua pensant que l'única manera de reconciliar-se és que la seva filla descobreixi la suposada veritable cara d'Antonio David.