Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Laura Valenzuela

Telecinco confirma el secret sobre la mort de Laura Valenzuela

Laura Valenzuela ha marcat tota una generació

Laura Valenzuela ha marxat per sempre, però el seu record quedarà gravat a foc a la memòria de milions d'espectadors. A Telecinco li han rendit diversos homenatges i ha quedat clar que la seva figura és imprescindible per entendre la televisió. La periodista Lydia Lozano ha donat una gran notícia a 'Viernes Deluxe': ha explicat com Laura es va guanyar el respecte de tots.

Laura Valenzuela no ho va tenir gens fàcil i va lluitar fins al final per complir el seu somni, obrint camí a la resta de les companyes. María Patiño està convençuda que res no hauria estat el mateix sense la persistència de Valenzuela. Ella va recórrer un trajecte força complicat perquè la resta de presentadores no haguessin d'enfrontar-se als mateixos problemes.

Foto de Laura Valenzuela
Laura Valenzuela és una referent del sector | Europa Press

Laura, segons han explicat a Telecinco, va aconseguir tenir bona relació amb tots els periodistes de manera molt simple. Mai no va amagar res, aquesta era la clau del seu èxit i per aquest motiu cap mitjà no en pot parlar malament. Diversos periodistes, des del màxim respecte, han desvelat el secret: la presentadora ha mort per una infecció.

Laura, segons expliquen a El Confidencial, va ingressar a l'hospital a causa d'una infecció força seriosa, però els metges van controlar el problema. Al cap de poc temps va tenir una recaiguda i va estar a l'UCI. La seva filla, Lara Dibildos, ha anat informant de tot el procés. Terelu Campos ha aprofitat la seva presència a 'Sálvame' per enviar un missatge d'ànim a tota la família.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Valenzuela era una cara molt estimada pels seus companys i la col·laboradora Lydia Lozano assegura que es va guanyar el respecte a pols. Sempre va estar al peu del canó, ha tingut una vida molt rica en experiències i mai no ha perdut el temps a amagar res. A 'Viernes Deluxe' han entrevistat Mayra Gómez Kemp i la comunicadora ha enviat un afectuós missatge a la seva companya.

Laura Valenzuela ha lluitat fins al final

A Telecinco han assegurat que el secret és cert: s'ha tancat una etapa, una etapa que ha estat marcada per Laura. Ara queda adaptar-se a les noves circumstàncies i tot fa pensar que no serà fàcil ometre la seva presència en certs moments. Mayra ha assegurat que la mare de Lara Dibildos era una dona fantàstica i una companya excel·lent.

«Valenzuela i jo vam ser pioneres de la televisió, la seva pèrdua és molt dolorosa», explica l'entrevistada de 'Viernes Deluxe'. Segons han explicat al programa, la difunta va ser la primera presentadora que va tenir TVEi va aconseguir la feina el 1956. Els últims anys ha estat retirada, centrada en la seva família i lluitant contra una complicada malaltia.

Laura es va convertir en la parella professional de Joaquín Prat pare i feien un equip perfecte, per això tenien tant d'èxit. Sempre que sortia a escena augmentava l'audiència, per això va ser una professional tan ben valorada. Lydia Lozano assegura a 'Viernes Deluxe' que sempre tenia una frase afectuosa per a tots els periodistes que volien entrevistar-la.

Laura Valenzuela ha estat molt ben acompanyada

Laura ha marxat com ella volia: en la més estricta privadesa i acompanyada dels seus éssers estimats. Lara Dibildos, actriu de professió, ha anat donant detalls del procés per tranquil·litzar l'audiència, però amb un gran respecte.

Terelu Campos, íntima amiga de Lara, ha trencat el seu silenci i ha confirmat el secret de domini públic: tots estan enfonsats. «Jo he tingut la sort de compartir molts moments amb la Laura. Lara l'ha cuidat fins al final», anuncia la filla de María Teresa Campos.