Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco perd els nervis i acaba en urgències per un estrany motiu

Marta Riesco ha desvelat el malson que està travessant

Marta Riesco, segons publica la revista Semana, ha acabat a urgències després de perdre els nervis per una estranya situació. Ha estat més d'un mes retirada de la petita pantalla per una baixa mèdica, però suposadament havia tornat al seu lloc de treball. La sorpresa ha arribat quan Marta ha revelat a les seves xarxes que no la deixen exercir de reportera: el seu gran somni «des de petiteta».

Marta Riesco ha explicat que ha acudit a l'hospital en un estat força alterat en descobrir els nous plans de Telecinco. Recordem que Mediaset té un nou conseller delegat, Borja Prado, que ha vetat la xicota d'Antonio David Flores. No vol que se'n parli en cap programa, però tampoc l'ha acomiadat, simplement l'ha situat en un altre lloc.

Muntatge amb les fotos d'Antonio David Flores i de Marta Riesco
Marta Riesco troba el suport en el seu xicot, Antonio David | Catalunya Diari

Marta va explicar a les seves xarxes que quan va tornar de la baixa mèdica li va tocar ser a la redacció i no va poder gravar cap reportatge. Ho va veure normal i va pensar que en un altre moment la deixarien fer directes, però les seves esperances no han resultat ser certes. La reportera s'ha adonat que estarà una temporada darrere de les càmeres i ha expressat el seu descontentament a les xarxes.

Els seguidors de Riesco estan estranyats perquè tothom pensava que la situació estava controlada, però no és així. La xicota d'Antonio David ha perdut el seu lloc a Telecinco, no sap com recuperar-lo i s'ha endut un disgust enorme. A Semana han assegurat que ha acabat a urgències perquè necessitava ajuda de professionals.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta ha trencat el silenci a Instagram per desmentir els rumors i ha assegurat que no té cap problema mental. «Algun dia us explicaré tot el que estic vivint, està sent molt dur tot», ha expressat a les seves xarxes. Després ha matisat una cosa important per a ella: l'únic que vol és tornar al seu lloc de treball com més aviat millor.

Marta Riesco ha aclarit els dubtes

Marta ha assegurat que ha donat el millor de si mateixa i pensa que Telecinco hauria d'estar encantat amb la seva presència. El problema és que Borja Prado, el nou conseller delegat, està convençut que l'ha d'apartar per recuperar l'audiència perduda. La jove no s'ho ha pres bé i pensa que s'està cometent una injustícia.

«Només vull que em deixin treballar, què he fet tan dolent? Estan matant les meves il·lusions i tot l'esforç que he fet des dels 15 anys per ser on soc. No estic boja, només vull que em deixin treballar com treballava abans», comenta força alterada.

Foto de Marta Riesco
La reportera té nous problemes | GTRES

«Només soc un número petit en una gran empresa, però ho he donat tot per ella», conclou al comunicat que ha emès. Riesco està convençuda que no ha fet res de dolent, no entén el càstig i està farta de guardar silenci. Tot fa pensar que aquest atreviment li costarà un disgust i que d'aquí poc en rebrà les conseqüències.

Marta Riesco pensa que l'estan boicotejant

Marta va parlar amb la revista Semana i va assegurar que no s'estaven portant bé amb ella. Va insinuar que els seus responsables estaven desitjant que abandonés el seu lloc de treball. «Ho he aconseguit tot com a reportera i ara m'estan forçant perquè me'n vagi, no puc més».

Riesco ha tingut una recaiguda i ha estranyat els seus fans, que pensaven que ja havia passat el pitjor. Això demostra que encara ha de continuar lluitant.