Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Rodríguez pren una decisió amb les filles de Kiko Hernández i ningú ho perdona

Belén Rodríguez no n'està penedida

Belén Rodríguez està d'actualitat per un motiu que no li agrada gens: ha trencat la seva relació amb tots els programes de Telecinco.

No està penedida perquè se sent una víctima, creu que els seus companys de Sálvame s'estan aprofitant d'ella. Els diners que li va prestar a Kiko Hernández han revelat la seva faceta més desconeguda i ha de donar explicacions com més aviat millor.

Belén Rodríguez, suposadament, ha traït el seu amic, eren 'germans' i li ha fet saber que ja no vol saber res més d'ell. Kiko reconeix que la història ha arribat massa lluny i que mai no va pensar que tot s'acabaria així amb Rodríguez. El que més li dol no és això, sinó que la tertuliana perdrà el contacte amb les seves filles.

Primer pla de Kiko Hernández amb el rostre ben seriós
Belén Rodríguez ha perdut el seu amic. | Telecinco
 

Belén, segons el relat del madrileny, adorava les bessones i passava molt de temps amb elles, però tot ha canviat. «Jo pensava que aniria a fer un petó a les meves filles, amb les quals manté una boníssima relació», comenta a Sálvame bastant trist. «Vaig creure que faria una ximpleria, ho tenia ficat al cap i li vaig dir a Jorge al teatre».

Belén ha deixat de banda les nenes en aquesta situació i els col·laboradors de Telecinco han condemnat aquesta postura. Per la seva banda, Belén Esteban ha reconegut que ella es pensava que es presentaria a casa d'Hernández per demanar perdó i fer-li un petó. Tanmateix, això mai no ha passat i cada vegada comet errors més grans que ningú no vol perdonar.

▶️ Vídeo del dia

«Jo vaig pensar que es presentaria a casa de Kiko i li vaig dir al meu marit, li vaig dir a Miguel i a mi m'ha sorprès», comenta Esteban. El comportament de Rodríguez no compta amb l'aprovació de ningú, sobretot perquè afecta dues persones innocents. Tot fa pensar que la relació està completament destruïda.

Belén Rodríguez ha demanat ajuda desesperada

Belén Rodríguez ha fet saltar totes les alarmes, de fet, els tertulians de Sálvame estan preocupats per ella. No la deixen de perseguir, però també és cert que s'han posat en contacte amb el seu entorn per saber si tot va bé. Una de les persones que més temps passa amb ella és Gustavo, el xòfer de María Teresa Campos, no la deixa sola ni un segon.

Belén Rodríguez fumant
Belén Rodríguez vol allunyar-se dels focus. | EP
 

Rodríguez va intentar que el seu amic participés en el joc, que anés al seu Polideluxe per fer espectacle. «Ella el que volia era que jo vingués aquí a fer-li un petó», comença dient l'antic concursant de Gran Hermano. «Jo he estat en contacte diàriament amb una persona, que ella no ho sap, per informar-me dels seus passos i per saber si estava bé».

La situació és desesperada i Kiko està preocupat per ella, tant que s'ha posat en contacte amb el xòfer de María Teresa. «Volia saber si podia prendre alguna mala decisió, vaig saber que se'n va anar a Màlaga i em vaig assabentar de tot». Però això no vol dir que la perdoni, el que més li dol és el que està fent amb les seves filles.

Belén Rodríguez ja ha emès una sentència

Belén està convençuda que a Sálvame estan actuant contra ella, per això ha demanat ajuda a les autoritats. Segons va explicar Adela González, havia denunciat el programa davant la policia perquè se sent assetjada i humiliada. Les autoritats han identificat diversos membres de l'espai, com ara el reporter Kike Calleja.

Rodríguez té clar que no tornarà a Telecinco perquè creu que no es mereixen guanyar diners gràcies a la seva presència. Està convençuda que han estat injustos amb ella i vol que es faci justícia com més aviat millor.