Bibiana Fernández primer pla

Bibiana Fernández, sorpresa en sortir a la llum la confessió íntima que ho canvia tot

Bibiana Fernández mai no hauria imaginat que el secret sortiria a la llum

Bibiana Fernández, una de les cares televisives més estimades del moment, està travessant la millor etapa de la seva trajectòria professional. En el passat va tenir una sèrie de problemes econòmics que gairebé acaben en tragèdia, però tot es va solucionar gràcies a un gran amic seu. La parella d'Alaska va comprar la casa de la col·laboradora i aquesta va poder sanejar els seus comptes bancaris.

Bibiana Fernández sempre ha estat a sobre dels escenaris, però continua sent una gran desconeguda. Hi ha determinats assumptes dels quals no vol parlar, malgrat que és una dona força sincera que no amaga la seva biografia. Està orgullosa de tot allò que ha aconseguit, especialment d'envoltar-se d'un bon grup d'amics.

Bibiana Fernández a 'El programa de Ana Rosa'
Bibiana Fernández treballa a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Bibiana s'ha quedat sense alè en llegir l'última entrevista que ha concedit Mario Vaquerizo, ja que ha estat massa honest. La parella d'Alaska ha revelat el secret més íntim de la seva relació amb Alaska per deixar clar que entre ells no hi ha cap problema. Reconeix que és un home amanerat, però assegura que això no té res a veure al terreny passional.

Bibiana treballa com a tertuliana a Telecinco i ha de parlar dels temes del moment, així que potser comentarà l'entrevista de Vaquerizo. L'artista, fent gala de la naturalitat que el caracteritza, ha posat sobre la taula un assumpte polèmic per protegir la seva dona. Assegura que Alaska és «culta i intel·ligent» que no estaria amb ell si no estigués satisfeta.

Primer pla Bibiana Fernández somrient
Bibiana Fernández s'ha quedat sense paraules després de l'última entrevista al seu amic | GTRES

 

Bibiana Fernández aplaudeix el seu amic Mario

Bibiana Fernández  té moltes coses a agrair Mario Vaquerizo, per això és extremadament curosa quan parla d'ell a la televisió. L'entrevista que Mario ha concedit a la revista Pronto s'ha convertit en un tema molt comentat i és possible que hagi de donar explicacions. El periodista que ha parlat amb ell s'ha interessat per la seva vida íntima i ha resolt tots els dubtes que hi havia a l'aire.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska.
Bibiana Fernández és amiga íntima d'Alaska i Mario | Europa Press

«Complim molt bé tots dos. Encara que sigui una mica amanerat i em surti el meu costat femení, no em sento qüestionat. Una dona tan llesta, tan culta i tan intel·ligent no estaria amb un home que no la desitgés», explica Vaquerizo.

Alaska és una de les artistes més importants del país, de fet les seves cançons han marcat diverses generacions. Ven llibertat i respecte, just els valors que ha trobat al seu marit. El de Vicálvaro està orgullós de mantenir una relació tan sana amb la mexicana, ja que junts han estat capaços de vèncer tots els seus enemics.

Fernández és una de les persones que millor coneix el matrimoni de Mario perquè passa molt de temps amb ell. Junts han protagonitzat diverses obres de teatre, així que l'actriu és conscient que el seu amic està completament enamorat. El públic no esperava que sortís un secret tan íntim com la fogositat de la parella, però ha sorgit de manera natural.

Bibiana Fernández sap la veritat: «Marieta inquieta»

Bibiana és un referent per a moltes persones, ja que el seu passat ha esdevingut un exemple a seguir. La col·laboradora de El programa de Ana Rosa no ha parat fins a complir tots els seus somnis, igual que ha fet Vaquerizo. Aquest darrer explica que treballa tant perquè les seves aficions han esdevingut el seu mitjà de vida.

Fernández ha aplaudit les declaracions que Mario ha concedit a la revista Pronto, ja que demostren que és un home valent. «Soc una marieta inquieta a qui li agrada tot el que li proposen. Estic als debats de Secret Story, als 40 principales, preparant el nou disc de les 'Nancys Rubias' i faig publicitat».

Bibiana Fernández sap que Vaquerizo és una persona treballadora que sempre està disposada a ajudar a tothom. Fa molt de temps que són amics i companys de feina, de fet formen un equip fantàstic.