Candela Acevedo mostra el resultat de la seva cirurgia d'augment de pit

L'exconcursant de 'GH DÚO' se sent orgullosa del seu nou escot i ha volgut compartir-ho amb els seus seguidors

Candela Acevedo es va operar el pit fa un parell de mesos
Candela Acevedo es va operar el pit fa un parell de mesos | CatalunyaDiari.cat

Des que Candela Acevedo es fes famosa per participar en el ‘reality’ de ‘GH DÚO’ amb el seu ex Antonio Tejado, la seva vida d'infermera ha fet un gir de 180 graus, i ara se la pot veure sovint als platós de televisió, esdevenint notícia dia rere dia gràcies a la gran popularitat que ha guanyat. Disposada a deixar enrere la seva antiga vida com a parella de Tejado, sembla que Candela hagi volgut encetar aquesta nova etapa amb un canvi físic; i potser perquè ara la seva imatge és molt important, Acevedo va decidir el març —un mes després de sortir de la casa de Guadalix—, sotmetre’s a una intervenció estètica a les mames per augmentar-se una mica la seva talla de pit.

«Simplement me’n posaré una miqueta més» afirmava Candela, abans de realitzar-se l'augment mamari. Una intervenció que es va dur a terme a Madrid, concretament al Centro Clínico Bruselas. Així de contenta es mostrava l’ex concursant de ‘GH DÚO’ després de l’operació.

 

A pesar de les ganes d’ensenyar el resultat, Candela ha hagut d’esperar uns mesos per començar a lluir escot, i després d’un període d’adaptació i recuperació, ha volgut mostrar orgullosa la seva nova davantera a tots els seus seguidors d’Instagram, amb la frase «ja es van notant els resultats».

 

Candela ensenya feliç el seu escot
Candela ensenya feliç el seu escot | INSTAGRAM

 

A més a més, Candela assegura estar en una nova etapa ara que ha passat pàgina de la seva relació amb Tejado, amb qui no va acabar gaire bé. A Candela, inclús, se l'ha pogut veure flirtejant amb un excompany de la casa de 'Gran Hermano', Alejandro Albalá, mentre ella revelava que Antonio Tejado no s'ha oblidat d'ella i que la persegueix allí on va.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari