Imatge d'Ortega Cano pel carrer amb la mascareta posada

Canvi dràstic en l'estat de salut de José Ortega Cano: la darrera hora

Ortega Cano ha preocupat el seu entorn proper en els darrers dies

José Ortega Cano, vidu de la cantant Rocío Jurado, va haver d'ingressar d'urgència aquest dijous en un hospital madrileny després d'un problema de salut greu. El destre ha patit una obstrucció intestinal i la seva família ha estat preocupada per ell. La periodista María Patiño, presentadora del programa 'Socialité', ha donat l'última hora sobre la salut del torero.

En aquest sentit, José Ortega Cano ja ha rebut l'alta i ha sortit del centre mèdic acompanyat de la seva dona Ana María Aldón, col·laboradora de 'Viva la Vida'. El matrimoni està més unit que mai i la tertuliana ha demostrat estar al costat del torero durant totes les crisis. En un primer moment va ser força criticada, però ara s'ha guanyat el respecte de tota la premsa del cor.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
Ortega Cano es recupera ja a casa seva, acompanyat d'Ana María Aldón. | GTRES

Ana María Aldón, dissenyadora de professió, va començar la seva relació amb el vidu de Rocío Jurado en un moment força delicat. Hi va haver periodistes que la van acusar de motivacions econòmiques, però el temps ha demostrat que sempre ha estat sincera. Ana María va començar a treballar als mitjans de comunicació el 2020, ja que fins llavors s'havia mantingut a l'ombra.

Aldón ha estat al costat d'Ortega Cano durant el seu darrer problema de salut i ha informat sobre el seu estat. Afortunadament, el destre ha superat el cop i els metges li han donat l'alta perquè s'acabi de recuperar al seu domicili. Viu amb Aldón i amb José María, el fill que té amb aquesta, així que estarà ben acompanyat.

Gloria Camila Ortega, l'altra filla del torero, també ha estat força preocupada pels darrers esdeveniments. Segons ha sortit publicat, Ortega va ingressar després d'una obstrucció intestinal que va assolir uns límits força preocupants. «Amb aquest dolor intestinal sembla que et moriràs, però està bé i està estable pels metges que té», explicava Gloria Camila al programa 'Ya son las 8'.

José Ortega Cano gaudeix del suport d'Ana María

Ana María Aldón ha anat a recollir Ortega Cano aquest dissabte a l'hospital de Sanchinarro on va ingressar dijous. La col·laboradora de Viva la Vida ha atès molt amablement els reporters, però els ha demanat respecte i paciència. El pare de Gloria Camila necessita descansar per acabar de recuperar-se, ja que ha patit un problema força greu.

La dona del destre ha publicat al compte d'Instagram la quantitat de missatges que ha rebut per l'ingrés de José Ortega Cano. La dissenyadora vol atendre tothom per explicar que afortunadament el seu marit està fora de perill. Tot ha quedat en un ensurt i els metges han pensat que el millor és que s'acabi de recuperar al seu domicili.

 

José Ortega Cano i els seus problemes de salut

Gloria Camila Ortega treballa com a col·laboradora a 'Ya son las 8' i ha aprofitat la seva presència al programa per revelar un gran misteri. Assegura que el seu pare, José Ortega Cano, es troba bé, encara que és cert que fa un temps que arrossega certs problemes. «Té patologies d'estómac des de fa temps a causa de cornades i medicaments», explicava la tertuliana.

Ana María Aldón és coneixedora de la situació, per això sempre està tan pendent del torero. A les últimes hores s'ha convertit en el seu gran suport, encara que per sort ja està fora de perill. Tots dos han reaccionat d'una manera amable amb la premsa, però no han concedit declaracions impactants.