Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Nous personatges de 'La Moderna' posant junts

El capítol d'avui de ‘La Moderna’ provoca la ruptura d'una famosíssima parella

César i Inés, dos personatges clau dins la sèrie de TVE ‘La Moderna’, han decidit separar els seus camins

Avui, divendres, 7 de juny, l'esperat capítol 177 de La Moderna promet ser un episodi carregat d'emocions, revelacions i decisions transcendentals. Dos personatges clau de la sèrie, César i Inés, prendran camins separats, un esdeveniment que marcarà un abans i un després en la narrativa de la producció.

La notícia de la separació de César i Inés, dos personatges centrals dins de La Moderna, ha commocionat els seguidors de la sèrie. Després d'innombrables alts i baixos i moments de complicitat, la relació arriba al seu final.

En el capítol d'avui, César comunica a Inés que potser el millor per a tots dos és allunyar-se. Aquesta decisió deixa Inés en un estat d'incertesa i reflexió, qüestionant-se sobre el futur i el seu lloc a La Moderna.

Captura de 'La Moderna' amb Matilde seria amb un uniforme verd i Teresa mirant-la seriosament
Augmenten els problemes a 'La Moderna' | RTVE

Els capítols de la setmana passada van estar plens de tensions, especialment amb la vídua de Morcuende, que va rebre una visita hostil a les galeries. Aquesta trobada la va portar a bregar amb la policia, creant un ambient d'intriga sobre si tindria algun as sota la màniga per evitar la justícia. Aquest arc argumental ha mantingut l'audiència en candeletes, esperant per veure com es resoldrà aquest conflicte.

Un episodi carregat de tensió

L'episodi d'avui també provocarà un alleugeriment per als espectadors amb la millora de Clarita. Després de diversos episodis d'angoixa per l'accident de Clarita, Matilde i Íñigo, finalment, l'ajuda arriba a temps.

La sortida de Peñalver ha estat efectiva i la recerca de Jacobo i el fiscal Herrera no serà en va, aconseguint posar fora de perill a les Garcés. El fiscal Herrera aprofitarà l'ocasió per informar a casa de la senyora Carla que han trobat tothom amb vida, un moment de gran alleujament i celebració.

Captura de 'La Moderna' amb Olga amb un vestit de flors a una barra
El nou capítol marcarà un abans i un després | RTVE

Matilde, de tornada a casa, rep la visita d'Antonia i Esperança, que donen la bona notícia de què Clarita comença a millorar. Aquesta notícia és un bàlsam per a tots els personatges que han estat patint per la salut de Clarita, encara que el descobriment de Jacobo afegeix una nova capa de misteri: el cotxe de l'accident podria haver estat manipulat. Aquest detall suggereix que l'accident no va ser casual i obre una nova línia de recerca i de sospites.