ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Carles Francino llueix cos durant el seu viatge a Xangai

L'actor català ha estat una setmana de viatge a la Xina amb la seva dona Izah
L'actor català està gaudint d'un viatge a Xangai amb la seva parella | GTRES

 

Cada cop s'acosta més la temporada d'estiu tot i que algunes de les persones més carismàtiques del país han decidit fer la seva 'pretemporada' particular avançant-se a la pujada de temperatures per començar a lluir cos. Aquest és el cas de l'actor català, Carles Francino, que ara mateix està a Xangai de viatge amb la seva dona, la cantant de 'soul' Izah amb qui es va casar el passat estiu. 

 

 

La parella ha compartit diverses fotografies a través de les xarxes socials on es poden veure els paratges de la Xina que estan visitant així com alguns dels carrers decorats amb fanalets que són tan típics a Xangai. 

 

 

Com ja ha demostrat en diverses ocasions, a través de les xarxes socials, l'actor és un amant dels viatges i, en aquesta ocasió, ha volgut compartir amb els seus seguidors les vistes panoràmiques que té des de la seva habitació d'hotel. Aquesta ha incendiat les xarxes però no tant per les vistes que es contemplen des de l'habitació. Francino i la poca roba que llueix a la foto han estat el centre de tots els comentaris.

 

 

Els usuaris no s'han estat de comentar i d'elogiar les 'vistes': «Verge Maria»; «Carles, estàs per menjar-te»; «Sexy» i «Ozú» són alguns dels comentaris que acompanyen la publicació del català. Però el 'postureig' no acaba aquí i és que Francino va voler compartir a través de les seves històries d'Instagram una altra perspectiva de la foto.

 

Carles Francino gaudeix de les seves últimes hores a Xangai   | Instagram (@carles_francino)

 

També et pot interessar...

 

 

Comentaris