Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera se'n va de casa per a formalitzar la separació

La periodista comença una nova vida

Carlota Corredera fa uns mesos va prendre la decisió més complicada de la seva trajectòria: separar-se de l'equip de 'Sálvame'. Ha estat dotze anys treballant al programa, primer com a directora i després com a presentadora, però ja no aguantava més.

Estava rebent moltes crítiques perquè molts espectadors l'havien acusat de donar suport a Rocío Carrasco per interès i no pas per convicció.

La gallega està totalment desapareguda des que va abandonar Telecinco i tothom vol saber en què ocupa el temps. Segons va explicar abans de marxar, estava preparant un nou programa que revolucionaria la graella de la cadena de Fuencarral.

El problema és que el projecte no acaba d'arrencar i el públic comença a dubtar de si realment es durà a terme.

Carlota Corredera amb un vel de núvia
Carlota Corredera ha viscut moments molt tensos a Telecinco | GTRES

Carlota ha formalitzat la separació amb unes paraules que no han deixat ningú indiferent: confessa que ja no és consumidora de 'Sálvame'. «He decidit no veure-ho per a desenganxar-me'n, perquè jo he sigut addicta a 'Sálvame', com a treballadora i com a espectadora».

Després d'aquestes declaracions, ha fet el pas definitiu: anar-se'n de casa per a passar uns dies de vacances amb la seva gent.

En una publicació a les xarxes socials, Corredera ha explicat que ha estat uns dies fora de Madrid. «Com va el pont? Jo estic molt bé, a Xàbia», ha escrit obrint un debat força perillós.

Corredera se'n va anar de 'Sálvame' perquè, entre altres motius, no connectava bé amb l'audiència i la situació era cada cop més extrema. Els espectadors es van llançar a les xarxes per a demanar que se l'acomiadés i han acabat aconseguint una cosa bastant semblant. Suposadament, la decisió ha estat d'ella, però hi ha molts dubtes a l'aire i sembla que ningú vol aclarir els rumors.

Carlota Corredera ha començat una nova vida

Carlota ha estat més d'una dècada treballant sense parar i ara es mereix respirar, per això aprofita qualsevol ocasió per a sortir de casa. No és la primera vegada que se'n va de viatge. Fa uns quants mesos se'n va anar a fer un safari. Va publicar algunes imatges a Instagram, i la revista 'Lecturas' no va trigar a fer-se'n ressò.

Primer pla de Carlota Corredera amb un gran somriure
Carlota Corredera segueix tenint relació amb els seus excompanys de programa | GTRES

La periodista ha tingut molta sort de trobar Carlos Maza, el seu marit i pare de la seva única filla, ja que és un suport incondicional. Se sap que ell sí que continua treballant a 'Sálvame', de càmera. A diferència de la seva dona, mai ha aparegut al plató. Es van conèixer al programa, i des que van parlar per primera vegada, no s'han separat, perquè formen un equip fantàstic.

Carlota està molt enamorada de Carlos, i pensa que part de la sort que ha tingut la deu al format que va presentar a les tardes de Telecinco. No obstant això, ha trencat la vinculació laboral amb l'espai esmentat, ja que pensat que el millor és allunyar-se'n el màxim possible.

«Ho visc amb molta nostàlgia. No em fa pena, em fa nostàlgia», va comentar en una de les últimes aparicions que ha fet.

Carlota Corredera ha fet una promesa

La de Vigo està distanciada de tot allò que té a veure amb Telecinco, però abans d'abandonar la cadena va fer una promesa important. Va assegurar que tornaria amb un programa trencador, un espai que no trigaria a convertir-se en el més destacat del moment.

«Estic treballant en un projecte que és molt especial per a mi i em fa molt de vertigen, perquè marxar de 'Sálvame' és com abandonar el niu. Però després de tretze anys hem de viure altres vides, i a 'Sálvame' la meva vida s'havia acabat», ha comentat plena d'orgull.

Corredera està aprofitant per a passar temps amb les persones que estima, entre les quals hi ha algunes cares conegudes. Ha anat quedant amb María Patiño i amb Terelu Campos, que han ocupat el lloc que ella va deixar lliure a Telecinco. L'audiència respon bé a aquest canvi, i els experts pensen que Terelu és una bona substituta.