Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tres persones en un programa de televisió, Carolina Sobe dona en primer pla i dues persones en cercles vermells al fons, María Jesús Ruíz i Julio Ruz

Carolina Sobe revela l'íntim secret de María Jesús Ruiz i Julio Ruz

Carolina Sobe ha acudit al pòdcast 'Querido Hater', on ha explicat el més gran a prop de la seva relació amb Julio Ruz

Carolina Sobe, coneguda per la seva participació a diversos reality shows, ha estat protagonista d'una polèmica recent. Després de la seva aparició al pòdcast Querido Hater, presentat per Malbert. Durant el programa, Sobe va revelar detalls íntims sobre la seva relació amb Julio Ruz, exparella de l'exMiss Espanya, María Jesús Ruiz.

Els tres protagonistes van coincidir a Gran Hermano Dúo

Recordem que Carolina Sobe, María Jesús Ruiz i Julio Ruz van coincidir a Gran Hermano Dúo. Durant el programa, es van produir nombrosos enfrontaments entre Maria Jesús i la seva exparella, Julio, cosa que va mantenir els espectadors enganxats a la pantalla. La tensió entre ells era palpable i generava constants moments de drama i controvèrsia.

Tot i això, el que pocs sabien és que, després de finalitzar el reality, Carolina i Julio van tenir diverses trobades íntimes. Aquesta informació, fins ara poc coneguda, ha sortit a la llum gràcies a la recent entrevista de Carolina Sobe amb Malbert.

Dues persones, Carolina Sobe amb abric negre i Julio Ruz amb vestit blau, en una imatge dividida.
Carolina Sobe parla de com era Julio Ruz a l'àmbit sexual | Europa Press, catalunyadiari.com

La conversa va començar amb Malbert recordant a Carolina la seva relació amb Julio Ruz d'una manera humorística: “Vas estar amb un senyor que semblava Fètid de la família Adams”. Aquesta comparació va provocar el riure de Carolina, que inicialment va intentar desviar la conversa: “Escolta, no parlarem de Julio Ruz”.

Malbert, però, va insistir: “Aquest senyor, Carolina”, deixant clar que, segons la seva opinió, la parella no encaixava. La resposta de Carolina va ser directa i sorprenent. “Però cari”, va començar.

"Feia unes menjades de co**, que ho flipes", en referència a l'àmbit sexual. Aquesta confessió explícita va deixar el presentador impactat, que va respondre amb humor: “Si us plau, aquesta imatge me la vull esborrar ara mateix”.

Carolina Sobe deixa anar un dard enverinat contra María Jesús Ruiz

Carolina va continuar elogiant la dedicació de Julio a l'àmbit sexual. “Jo no he vist una persona més entregada al sexe que Julio Ruz”, va afirmar. Deixant clar que la seva relació amb ell va ser intensa i apassionada.

Malbert no va poder evitar comentar: “Home, per a una que li fa cas”, suggerint que Julio no tenia gaires oportunitats romàntiques.

En defensa de Julio i per reivindicar-se, Carolina va afegir: “Escolta no perdona. Ell venia de menjar-se'l a una Miss i ara venia a menjar-se'l a la més”, referint-se a Maria Jesús Ruiz. I destacant que ella també mereixia reconeixement.

Captura de 'Sálvame' amb María Jesús Ruiz al plató
María Jesús Ruiz encara no s'ha pronunciat davant de les declaracions de Carolina Sobe | Mediaset

Aquestes revelacions han posat Maria Jesús Ruiz en una posició incòmoda. L'exMiss Espanya, que ha intentat deixar enrere la seva tumultuosa relació amb Julio Ruz, ara s'enfronta a comentaris sobre la seva vida privada que han estat exposats públicament.

L'afirmació de Carolina Sobe que Julio va passar d'estar amb una Miss a estar amb “la més” suggereix una certa rivalitat. Cosa que sens dubte generarà més comentaris i especulacions als mitjans.