Chayo Mohedano i el seu marit

Chayo Mohedano anuncia la separació i amaga el secret del seu marit

Chayo Mohedano ha comunicat una notícia sorprenent

Chayo Mohedano ha demostrat que està per sobre dels seus enemics i pot estar orgullosa de tenir a l'esquena un exèrcit de seguidors. Sempre els explica la veritat, per això els ha anunciat que ha hagut de rebutjar una oferta relacionada amb Rocío Jurado. Aquest atreviment formalitza la seva separació amb Rociíto i alimenta una guerra familiar que sembla no tenir fi.

Chayo Mohedano ha amagat durant molt de temps la identitat del seu marit Andrés perquè ell no és una cara coneguda. Vol romandre a l'anonimat, malgrat que el programa 'Sálvame' ha intentat involucrar-lo en diversos escàndols. La cantant ha amagat moltes dades per protegir el pare dels seus fills, però finalment han acabat sortint a la llum.

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Chayo Mohedano té el suport de la seva família  | CatalunyaDiari

Chayo va revelar a les seves xarxes socials que Andrés Fernández es dedica al món de la construcció i que és un home molt afectuós i familiar. «El meu marit té una empresa de reformes», va comentar amb total naturalitat fa uns mesos. L'artista té molta presència a les xarxes perquè ha emprès una batalla contra La Fábrica de la Tele, productora de 'Sálvame'.

Chayo ha confirmat els rumors amb l'últim gest que ha tingut: la seva relació amb Rociíto no és tan cordial com sembla. No està disposada a col·laborar-hi, potser perquè s'ha apropiat d'un projecte que va començar el seu pare Amador. La filla de la Jurado ha agafat les regnes d'un museu on Amador va invertir grans esforços.

Mohedano sempre ha estat sincera i ha volgut explicar per què no pot ajudar la seva cosina Rocío, amb qui va tenir molt bona relació. Carrasco li hauria demanat que participés en un esdeveniment relacionat amb Rocío Jurado, però la cantant ha rebutjat l'oferta. La seva postura la separa completament de Rociíto, tot i que al passat gaudien de molta complicitat.

Chayo Mohedano dóna explicacions: «No hi ha temps»

Chayo s'ha esforçat molt perquè el públic reconegui el seu talent i ho ha aconseguit: tots volen escoltar la seva veu. Gaudeix de tal destresa que Rociíto li ha proposat cantar a un homenatge a Rocío Jurado, però ella no ha acceptat. Abans que circulin rumors sense fonament ha explicat la seva versió per intentar que Carrasco no se senti ofesa.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Rocío Carrasco no rep el suport de la seva cosina Chayo Mohedano   | Mediaset

«He hagut de declinar la invitació de l'alcalde de Chipiona i de la meva cosina Rocío a ser l'exaltadora de la meva tia Rocío Jurado. Segons ells, no hi ha ningú millor que jo i ho agraeixo, però tinc molta feina i no hi ha temps a preparar alguna cosa com ella es mereix». Aquestes paraules marcaran un abans i un després a la seva relació amb la reina del feminisme.

Mohedano sap que Rociíto està a punt d'estrenar un segon documental que no deixarà en bon lloc el seu pare Amador. No consenteix que ningú parli malament del representant i ha pensat que el millor és prendre distància abans que sigui tard. És cert que té molts projectes, però no seria estrany que no se sentís còmoda al costat de l'ex d'Antonio David Flores.

Chayo Mohedano parla del seu marit: «Ho té tot»

Chayo és conscient que Andrés Fernández, pare dels seus fills, no vol formar part de la premsa del cor. No sol parlar-ne, però hi havia molts rumors damunt la taula i va pensar que el millor era donar naturalitat a l'assumpte. «És una persona normal, treballadora, familiar i afectuosa, ho té tot», va comentar als seus seguidors.

Mohedano amaga el que està passant amb la demanda que Andrés ha posat a La Fábrica de la Tele. El procés és secret, però quan ho pugui explicar serà completament honesta. Ha patit molt pels atacs que ha rebut de 'Sálvame' i vol que el jutge dicti sentència.