Primer pla de Concha Velasco.

Concha Velasco descobreix qui controla l'herència i la seva preocupació ho diu tot

Concha Velasco sap que els seus fills volen el millor per a ella

Concha Velasco, la gran dama de la interpretació del país, ha concedit una nova entrevista per explicar com se sent. Fa sis mesos que es troba interna en una residència perquè necessita ser atesa i cada vegada té més clar que ha pres una bona decisió. La seva família no se separa d'ella, no està sola ni un minut i ara té temps de gaudir de les seves aficions.

Concha Velasco va al teatre cada cap de setmana i no estava acostumada a fer-ho, ja que sempre ella era la protagonista. Els actors li reten homenatge, ja que sempre és un honor actuar davant d'una musa com ella. A la seva última intervenció televisiva ha explicat com es va convertir en una icona i la seva preocupació ha deixat clar que continua sent una gran professional.

Concha Velasco
Concha Velasco ha tornat a la televisió. | Telemadrid
 

Concha continua pendent de tots els detalls, es preocupa per tots els seus companys i vol que qualsevol projecte surti bé. Aquesta professionalitat demostra que la seva herència cada cop és més gran, però no pel que fa a temes econòmics. L'art de Conchita és llegendari, qualsevol saga estaria encantada d'heretar-lo perquè implica que l'afecte del públic no desapareixerà mai.

Concha sap que els seus fills Manuel i Paco heretaran el respecte dels espectadors, ja que ells també són grans professionals. Tots dos es dediquen al món de l'espectacle, però s'estimen més estar darrere de les càmeres perquè no se senten còmodes al davant. Manuel ha treballat molt amb la seva mare perquè és un dels millors directors del país.

Velasco fa créixer el seu llegat amb cada intervenció que fa, ja que demostra que sempre està a l'altura de les circumstàncies. Ha explicat com es va convertir en cantant i la seva naturalitat ha fet créixer també el mite que l'envolta: tot va passar de manera casual. Li van demanar cantar La chica ye-yé davant de milers de persones i ella no va tenir por, ho va fer i va triomfar a l'instant.

Concha Velasco rep una sorpresa d'algú molt especial

Concha s'ha instal·lat en una residència situada als afores de Madrid perquè té problemes de mobilitat i no pot estar sola. Els seus fills tenen cura d'ella, però s'han adonat que està molt millor en un centre especialitzat. Surt sovint, sobretot els caps de setmana, i també per complir amb els seus compromisos.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco està molt ben acompanyada. | CatalunyaDiari
 

Velasco, amb la tenacitat que la caracteritza, es nega a estar quieta i necessita continuar parlant amb la premsa de forma regular. Sap que és el millor, ja que en cas contrari es comença a especular i els rumors no beneficien ningú. Per això prefereix ser ella qui parli per deixar clar com es troba i, afortunadament, tot està en ordre.

L'exdona de Paco Marsó ha rebut un missatge d'una de les artistes del moment, que li agraeix haver estat tan gran. Estem parlant de María Parrado, una cantant que s'ha adonat que el talent de Concha és fonamental per a l'art espanyol.

«Ha estat molt emocionant, per a mi, Concha, tu ets una icona. Aquesta cançó m'ha acompanyat des de ben petita i per a mi és un plaer cantant-te-la avui». María Parrado ha tingut el plaer d'actuar per a la musa de la interpretació.

▶️ Vídeo del dia

Concha Velasco sap que el seu llegat continua creixent

Concha sempre es preocupa quan fa alguna feina, ja que vol que tot surti a la perfecció. Aquesta dedicació ho diu tot: una estrella de debò mai no deixa de brillar. El seu llegat ha crescut amb el pas del temps, els seus fills rebran una herència impagable que no té res a veure amb els diners.

El públic controla l'herència de Conchita, són els espectadors els que contribueixen a fer més gran el mite. L'actriu ha aconseguit una cosa força complicada: que no hi hagi ningú que tingui una mala opinió d'ella.

Velasco viu envoltada d'amor i la residència que ha triat és l'escenari perfecte per protagonitzar la seva nova vida. Una vida plena de pau i tranquil·litat, es mereix descansar perquè treballa des que era una nena. Ser un referent no és fàcil i ara ha de gaudir del que ha aconseguit: el respecte de tothom.