Olga Moreno a Supervivientes 2021 amb la platja de fons

Els concursants de 'Supervivientes' es rebel·len: Olga Moreno no és la justa guanyadora

Alguns dels companys d'Olga Moreno a 'Supervivientes' no la consideren mereixedora del premi

Olga Moreno s'ha convertit en la guanyadora de l'última edició de 'Supervivientes'. I ho ha fet amb una enorme polèmica, com ha estat també el seu pas pel reality de Telecinco.

Molts espectadors del programa han demostrat el seu enuig pel triomf de la dona d'Antonio David. Consideren que no és justa mereixedora del premi quan la seva participació ha consistit fonamentalment a parlar de la seva vida de fora.

No obstant això, també hi ha participants de l'esmentat espai que consideren que no és la justa mereixedora del premi. Ho han deixat clar de forma clara i contundent.

Olga Moreno està en dubte després del seu èxit a 'Supervivientes'

Sempre que 'Supervivientes' arriba al final hi ha controvèrsia amb el nom del guanyador. I és que cada persona té un favorit per aconseguir el premi final. Però no es recorda una polèmica tan gran com la que ha generat el triomf d'Olga Moreno.

Per què no es veu com una justa vencedora? Pels seus enganys en les proves, pel seu robatori de menjar o per la seva 'doble cara' amb alguns companys. Això sense oblidar que constantment ha estat parlant del seu marit, dels fills d'aquest i fins i tot de Rocío Carrasco.

Per descomptat, sense oblidar tampoc el favoritisme que ha tingut i que la seva imatge ha quedat en dubte. Ho ha fet per les mentides d'ella que Rocío Carrasco va destapar en la seva sèrie documental.

Tot això no ha agradat a gran part del públic, però tampoc a altres participants que creuen que no és la merescuda guanyadora. I aquest és el cas de Tom Brusse.

El jove ha estat molt clar al respecte. Ho ha fet davant les càmeres d''Europa Press', que han volgut conèixer la seva opinió sobre el triomf de la madrastra de Rocío Flores.

En concret, se li ha preguntat: «Ha estat justa la guanyadora?». I la seva resposta ha estat clara: «Per a mi, no. Havia d'haver guanyat Melyssa».

Una postura, la de Tom, que segur és compartida també per Lola, la quarta finalista. Només cal veure que quan es va dir el nom de Moreno, ella va mostrar una absoluta actitud de decepció.

És més, segur que són de la mateixa opinió altres concursants com Lara Sajen, Sylvia Pantoja i Valeria Marini. Dones que han acusat la vencedora de falsa, de mala amiga i fins i tot de 'jugar' amb les càmeres.

'Tongo' en la victòria d'Olga Moreno al reality de Telecinco?

A més de tot l'indicat, no podem passar per alt que el triomf de la sevillana ha estat entelat per un presumpte 'tongo'. Ho han denunciat públicament tant familiars de concursants com espectadors. I és que, segons sembla, tenen proves que els seus vots als rivals d'Olga Moreno no es comptabilitzaven.

Una de les persones que ha parlat d'aquesta situació ha estat Luca, el germà de Gianmarco Onestini. Ha pujat un vídeo a xarxes on diu: «És molt trist que per guanyar calgui bloquejar missatges i evitar vots. Tinc tots els missatges dels qui van intentar votar-lo i no se'ls va permetre». «Tot això és molt trist. Crec que guanyar així no és guanyar».

Sobre aquest assumpte també ha parlat Nela, la mare de Melyssa. Ho ha fet revelant que seguidors de la seva filla, que va ser la tercera finalista, tampoc van poder votar-la en el seu 'duel' amb Olga. En efecte, ho va dir al mateix plató el dia de la final: «M'estan arribant molts missatges dient que no funcionaven els vots».

El presentador, Carlos Sobera, va fer front a aquesta acusació exposant que tot estava en mans d'una empresa seriosa.

No obstant això, han passat dies des de la vetllada i el possible 'tongo' segueix copant les xarxes socials. Així, hi ha espectadors que han compartit missatges mostrant els vots que els van ser rebutjats.

D'altres han optat per criticar el que ha passat. Ho han fet amb comentaris com: «Tant de bo els denunciïn», «Quina vergonya!» o «La mentidera guanyant un concurs de mentida».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.