ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

La condició més bèstia de Christofer a Fani abans de 'Supervivientes'

La parella de la concursant li ha demanat una promesa que caldrà veure si ella compleix

Christofer i Fani, concursants de 'La isla de las tentaciones' que feia 7 anys que estaven junts
Christofer i Fani tenien una relació de 7 anys quan van entrar al concurs | Telecinco

La relació entre Fani i Christofer no deixa de crear polèmica. Està clar que l'explosió de la seva aparició mediàtica va tenir lloc al programa de 'La Isla de las Tentaciones' quan Fani va ser-li infidel a la seva parella després de set anys de relació.

Malgrat les crítiques rebudes i després que Christofer abandonés el programa perquè no suportava més el dolor que li estava provocant la seva parella, finalment van decidir donar-se una segona oportunitat. Ara, amb el pic de la seva popularitat a la màxima cota, Fani ha acceptat passar a formar part de la nova edició de 'Supervivientes'.

«Crec en les segones oportunitats, no en les terceres», assegura Christofer

Està clar que després de recordar tot el viscut, Christofer no es queda del tot tranquil i tem que la seva parella pugui tornar-li a ser infidel. Per aquest motiu, l'enamorat ha confessat que li ha prohibit a Fani que s'apropi a menys de 50 metres a un home a Hondures. De ser així, Christofer tem que ella pugui tornar a enamorar-se d'una altra persona i que puguin tornar a passar pel mateix tràngol com a parella.

Ara bé, si una cosa té clara Christofer és que: «Crec en les segones oportunitats, no en les terceres». Així doncs, Fani haurà de lluitar contra els seus instints més romàntics i allunyar-se dels seus companys de concurs, sempre que, vulgui mantenir la seva relació amb Christofer. Cal recordar que ell es queda a Madrid cuidant del fill que Fani va tenir amb una parella anterior.

Christofer i Fani anuncien la notícia més inesperada de l'any

Però més enllà d'aquesta curiosa condició de Christofer a Fani, la notícia que ha sorprès aquesta setmana a tots els seus seguidors és la de la seva boda. La parella sembla decidida a deixar per sempre el seu passat en l'oblit i iniciar una nova etapa que se segellarà amb una boda aquest pròxim estiu quan ella arribi de 'Supervivientes'.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari