Rocío Carrasco, al plató de Telecinco, el dia que es va emetre l'últim episodi de la seva docusèrie

La condició de Rocío Carrasco per a tornar a la televisió

La filla de 'la més gran' tornarà a treballar a la petita pantalla, però ningú sap quina funció hi tindrà

Rocío Carrasco s'ha proposat silenciar tots els seus enemics i està disposada a arribar fins al final del camí. Després de protagonitzar 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha fet un pas abismal en la seva carrera professional: fitxar per 'Sálvame'.

La direcció del programa no ha revelat quin paper tindrà l'hereva de 'la més gran'. Serà ella mateixa qui dimecres que ve expliqui la funció que farà a l'espai vespertí.

Alguns col·laboradors estan preocupats per les condicions que ha posat Rociíto per a treballar al programa. Especialment Lydia Lozano, ja que li han fet creure que la nova reina del feminisme l'havia vetat.

Recordem que la periodista va formar part de l'exèrcit d'Antonio David. Durant l'emissió de la docusèrie li va demanar disculpes, però encara hi ha moltes diferències entre elles.

L'exdona de Flores va entrar en directe per a desmentir la notícia. Garanteix que ha arribat a Telecinco «per construir i no per destruir», així que no té intenció d'enfrontar-se a cap tertulià.

Tot fa pensar que aquest lloc de feina ocuparà el tema de conversa de moltes tertúlies televisives. Rocío Flores col·labora amb Ana Rosa Quintana i no seria estrany que es produís una trobada entre mare i filla.

No obstant això, no podem oblidar que Carrasco és amiga íntima de David Valldeperas, director de 'Sálvame', de manera que les seves condicions seran diferents. Al seu dia, quan presentava 'Hable con ellas', mai va coincidir amb el seu suposat botxí, que treballava a 'Mujeres y hombres y viceversa'.

Segons ha explicat la mateixa protagonista, només ha posat una condició per a tornar a la petita pantalla: «Que es deixi d'especular». Des que es va anunciar que anava participaria a les tardes de Telecinco, molts mitjans han jugat amb una infinitat de possibilitats.

La feina misteriosa de Rociíto a Telecinco

El programa de Jorge Javier té una habilitat especial per a sorprendre l'audiència. Ningú esperava que contractés Rocío i cap expert s'atreveix a vaticinar quina funció tindrà a l'espai.

No oblidem que Carrasco ha exercit de presentadora en innombrables ocasions. Per aquest motiu, hi ha possibilitats que substitueixi Vázquez durant les vacances d'estiu.

Kiko Matamoros, en assabentar-se de la notícia, va comentar que el més normal seria que li donessin una secció pròpia. S'ha convertit en un referent per a moltes dones i potser les vol ajudar a superar els seus traumes personals.

En qualsevol cas, Rociíto exigeix que ningú parli més del compte. Està cansada de suportar els rumors de la premsa, ja que han condicionat la seva vida privada durant més de vint anys.

Ha estat ella mateixa qui ha revelat el que ha estat fent després que el polèmic documental arribés a la seva fi. «Hem estat treballant en una segona temporada», comença dient.

«Hem estat fent coses referents al musical per a començar una altra vegada a l'octubre i afegir coses noves. He descansat, he fet diverses coses», conclou.

D'altra banda, ha confessat com se sent després de convertir-se en una icona per a tota una generació. Hi ha hagut moltes hipòtesis sobre les persones que s'han posat en contacte amb ella.

«He rebut trucades de gent que sempre ha tingut contacte amb mi. I també m'han trucat persones amb qui mai havia tingut contacte, entre elles moltes dones de diferents àmbits de professió d'aquest país», confirma.

'Sálvame' no ha revelat a què es dedicarà la seva nova col·laboradora, encara que tot fa pensar que la seva funció està relacionada amb el feminisme. «Estem mirant què podem fer perquè canviïn moltes coses», comenta amb orgull.