Onada de crítiques Letícia per negar-se a provar un vi durant una visita

La monarca ha visitat la Rioja al costat del rei Felip

La reina Letizia durant la seva visita a Osca
La reina Letícia ha visitat la Rioja al costat del rei Felip | Jaleos

Felip i Letíciacontinuen la seva gira per Espanya. La gira dels reis va arrencar a Las Palmas de Gran Canària amb una visita a la Casa Museu de Pérez Galdós i un recorregut pel passeig de la platja de les Pedreres. Ara, aquest mateix divendres els monarques han arribat a la Rioja.

Com no podia ser d'altra manera, les càmeres han fet un especial seguiment de Letícia. La monarca ha visitat la terra del vi i, al costat del seu marit, han vist algun dels cellers més importants de la zona.

Cal recordar que Letíciadetesta l'alcohol. Mai pren vi, ni cervesa. Tothom és coneixedor de l'estricta dieta de la reina, tant que en la seva visita a les Canàries va renunciar a provar un tros de pernil. La monarca evita a tota costa els greixos i els aliments processats. La seva dieta és molt estricta, mai es permet cap caprici. El fet de no provar aquest plat tan típic va provocar certes crítiques.

Ara, a la Rioja ha passat el mateix, ja que la reina ha visitat la terra del vi i ni tan sols l'ha tastat. Els reis han arribat aquest matí a la ciutat d'Haro i han fet un recorregut per l'Estació Enològica, on els han ensenyat tot el procés d'elaboració del vi.

Els reis passejant durant la seva visita a la Rioja
Letícia Ortiz ha visitat la Rioja i no ha tastat el vi | Catalunya Diari

La dieta estricta de Letícia

Posteriorment han visitat els cellers López de Heredia. Letícia, com era d'esperar, no ha tastat ni gota de vi. El seu gran interès per l'alimentació equilibrada i l'esport li ha jugat de nou una mala passada, ja que alguns consideren greu el gest de no provar aquesta beguda tan típica a la Rioja.

És clar que Letícia Ortiz està molt conscienciada amb la seva salut. La reina sempre ha mantingut una estricta dieta i no té pinta que la salti molt. Felip, però, no segueix tan al peu de la lletra aquesta preocupació per la seva salut. El monarca, tal com va fer a les Canàries tastant el pernil, també ha tastat el vi de la Rioja.

El gest de Letíciaha generat una onada de mals comentaris, ja que molts creuen que és massa perfeccionista amb el seu físic, tant que li pot arribar a causar males jugades com aquesta. El rebuig d'aquesta degustació ha fet mal.


Comentaris

envia el comentari