David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco i l'accident de moto que preocupa (i molt) a Rociíto

David Flores Carrasco ha comprovat que la seva mare no tenia raó

David Flores Carrasco és famós des d'abans de néixer perquè pertany a la família més emblemàtica de la premsa del cor. Mai no ha volgut cridar l'atenció dels mitjans i ha aconseguit mantenir-se en un segon pla, però ara tot ha canviat. La seva mare ha parlat d'ell en un programa de màxima audiència i els espectadors volen conèixer-ne més detalls.

David Flores Carrasco sap que Rociíto té un bon concepte d'ell, de fet, ella ha estat abatuda perquè van perdre el contacte. La filla de Rocío Jurado pensa que hi ha dues persones darrere d'aquest problema: Antonio David Flores i Olga Moreno. Aquesta última l'ha acusat de no ser tan bona com aparenta.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
David Flores Carrasco sap com és la seva família. | CatalunyaDiari
 

David Flores sap que els fets parlen sols, allò que és important no són els rumors, ja que impacta més demostrar les bones intencions. La seva mare haurà de donar explicacions sobre l'acusació cap a Olga de no ser honrada i, recentment, ha tingut un gest molt solidari. Diversos periodistes l'han enxampat auxiliant un motorista després d'un accident de trànsit.

David Flores Carrasco és intel·ligent i no trigarà a entendre que Rocío està en una situació delicada des que ha sortit a la llum la veritable cara d'Olga. No és cert que sigui una dona freda i distant, s'ha preocupat per un home que no coneixia. Si no fos per ella, la situació s'hauria complicat, però afortunadament tot ha estat un ensurt.

David pot presumir de ser l'únic membre de la família a tenir una relació excel·lent amb la premsa del cor. No hi ha cap periodista que li posi problemes, ja que ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies. L'únic que vol és que els seus estiguin bé, no és amic dels conflictes i farà l'impossible per aconseguir la pau.

David Flores Carrasco descobreix com ha passat tot

David Flores Carrasco sempre ha sabut que l'exdona del seu pare era de confiança, per això no s'ha sorprès en descobrir què ha passat. Olga és a Eivissa passant les vacances d'estiu amb la seva amiga Marta López i juntes han protagonitzat una nova polèmica. Estaven muntades en un cotxe, han vist que un home havia tingut un problema a la carretera i l'han ajudat.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
David Flores Carrasco segueix estimant la seva mare. | Mediaset
 

El fill d'Antonio David ha comprovat que Olga Moreno no és tan dolenta com Rociíto pensa, ben al contrari. S'ha baixat del vehicle per auxiliar un motorista mentre li feien fotografies, no li ha importat res. L'andalusa està cansada de sentir rumors, ella sap que la veritat no és la que expliquen als platós de Telecinco.

Rociíto ha aconseguit que molts periodistes no es creguin l'exdona d'Antonio David Flores, per això no té una bona reputació. És cert que el públic sempre li ha donat suport i una prova d'això és que va guanyar Supervivientes 2021 amb un percentatge molt elevat. Després, ha seguit treballant a les xarxes socials perquè té a l'esquena un gran nombre de seguidors.

David Flores Carrasco ha pres una decisió

David Flores s'assabenta de tot el que passa, però prefereix prendre distàncies perquè hi ha conflictes que no li pertanyen. S'estima més estar al marge de tot i portar una vida tranquil·la, no li compensa estar envoltat de conflictes en un moment tan convuls. Els seus pares segueixen enfrontats i han traslladat els seus problemes als tribunals.

El net de Rocío Jurado no està disposat a separar-se d'Olga, malgrat que adora Rociíto. L'última cosa que ha passat no deixa en bon lloc la dona de Fidel Albiac i és possible que faci algun comentari. Els espectadors s'han posicionat a favor de Moreno, consideren que han tingut un detall molt humanitari.