David Flores Carrasco.

David Flores i la seva germana Lola han rebut el missatge que canviarà les seves vides

David Flores Carrasco ha descobert que el seu pare ha incomplert el pacte

David Flores Carrasco ha aconseguit créixer al marge dels mitjans de comunicació, però la seva mare Rociíto ho va canviar tot. La filla de Rocío Jurado va protagonitzar un documental que la va convertir en una icona feminista, però va haver de pagar un preu massa car. El petit David està exposat constantment i ell no vol formar part del món del cor.

David Flores Carrasco té el suport del seu pare Antonio David Flores, malgrat que aquest hauria comès un error important. Recordem que manté una relació sentimental amb la periodista Marta Riesco, relació que va acabar amb la paciència d'Olga Moreno. L'empresària andalusa va imposar les normes: li va dir a Antonio David que no posarà amb Marta en públic.

Muntatge d'Antonio David, David Flores i Marta Riesco
David Flores Carrasco sap què ha passat amb el seu pare | Catalunya Diari

David Flores i la seva germana Lola, filla d'Antonio David i Olga Moreno, han rebut un missatge: Marta Riesco torna a ser de la família. El programa Viva la Viva ha estat el primer mitjà de comunicació a donar la notícia i els seus col·laboradors han opinat sobre això. «A mi em sembla normal, però jo crec que tornarà a passar», declara Alejandra Rubio.

David Flores considera Olga la seva segona mare, però respecta Marta perquè és la parella del seu progenitor i ell és una persona comprensiva. Qui no accepta el que està passant és la guanyadora de Supervivientes 2021. Però Riesco ha incomplert aquest propòsit i ha publicat una fotografia al costat del seu xicot que s'ha convertit en el centre de totes les mirades.

Diego Arrabal, tertulià de Viva la Vida, assegura que Marta ha seguit els passos d'Olga Moreno, per això ha posat amb Antonio David. «Ella va posar unes condicions a sobre de la taula i una d'aquestes condicions era fer vida normal». Lola Flores, filla de l'exmatrimoni, ha esdevingut una de les grans víctimes d'aquesta esbojarrada situació.

David Flores Carrasco descobreix la veritat

David Flores confia en el seu pare. Sap que és un dels homes que més sap de televisió a Espanya i la situació està controlada. Però Olga Moreno està molesta perquè li va demanar al seu exmarit que mantingués un perfil baix i ell no està complint. La revista Lecturas assegura que l'empresària ha arribat al límit i que ha posat les normes sobre la taula.

David, igual que ha fet amb la resta d'escàndols, ha mirat cap a una altra banda perquè no vol tenir res a veure. El missatge que Marta Riesco ha enviat a les xarxes socials canviarà la seva vida i la de la seva germana Lola Flores, que són els que viuen amb Olga. Tot i que la guanyadora de Supervivientes no vol tenir mala relació amb el pare la seva filla i no generarà cap problema.

Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco respectarà la parella del seu pare | CatalunyaDiari

Al programa d'Emma García han explicat com ha sorgit la reconciliació entre la reportera i l'antic col·laborador de Telecinco. «Aquest matí la parella va sortir de casa a les 11, ho feien al cotxe, però conduïa ell. Han anat al massatgista i diuen que estan molt relaxats».

David Flores i Lola, sorpresos: «La reconciliació està clara»

David, igual que la resta de seguidors de Marta Riesco, ha rebut el missatge: la reportera torna a ser part de la família. Però en aquesta ocasió pretén ser més discreta, de fet no ha parlat amb Viva la Vida per explicar què està passant. «No ens han volgut confirmar si estaran junts, però la reconciliació està clara i ella li feia gestos d'afecte al cotxe».

▶️ Antonio David Flores se presenta por sorpresa en las instalaciones de Mediaset

Antonio David Flores ha après dels seus errors i no vol tornar a repetir-los, per això la seva xicota li ha donat una nova oportunitat. Malgrat el que Rociíto ha explicat d'ell, el seu entorn té un bon concepte de l'antic tertulià. Moltes persones que han treballat al seu costat, com ara Raquel Bollo, estan encantades de formar part del seu cercle.