Enrique Ponce y Ana Soria Discover

El gest definitiu d'Enrique Ponce per demostrar el seu amor a Ana Soria

La parella ha fet servir les xarxes socials per presumir de la seva relació

Si hi ha una  parella que des de fa dies estigui sent  protagonista de l'actualitat aquesta és la formada per Enrique Ponce i Ana Soria. I és que la seva relació s'ha donat a conèixer després que es publiqués la separació del torero i Paloma Cuevas. Una separació sorprenent, perquè portaven casats ni més ni menys de 24 anys.

Sigui com sigui, l'amor ha trucat a la porta de Ponce novament. I tan encantat i feliç està amb la jove d'Almeria que ja no s'amaguen. És més, ara han utilitzat les xarxes socials per propagar als quatre vents el moment tan bonic que estan vivint.

En concret, ha estat Ana Soria la que ha utilitzat el seu compte d'Instagram per exposar tot el que sent per la seva parella. Ho ha fet penjant una fotografia molt romàntica en què ell l'abraça mentre els seus llavis estan a punt de besar-se. Una instantània aquesta que l'ha acompanyat del següent missatge: «El cor més noble que he conegut mai. T'estimo (més que ahir i menys que demà)».

Aquesta autèntica declaració d'amor ha tingut la seva resposta. Així, Enrique Ponce, que sempre ha estat molt discret  amb la seva vida privada, no ha dubtat a contestar a la seva noia. En concret, ho ha fet amb unes paraules molt tendres: «T'estimo més que a la meva vida !! Forever !!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El corazón más noble que he conocido nunca. Te quiero (más que ayer, y menos que mañana)

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el

Aquest intercanvi de missatges no ha deixat indiferent els internautes. Bona mostra d'això són els més de 9.000 'm'agrada' que ha rebut ja així com diferents comentaris. Comentaris que, abans de res, els donen l'enhorabona per la felicitat de la qual estan gaudint:

  • «Sou l'amor més pur que pot existir».
  • «M'encanta».
  • «Sou tan  bonics».

Està clar que Enrique Ponce i Ana Soria estan enamorats i feliços. Ho estan tant que ja no volen amagar el seu amor. Això sí, potser tanta exposició pública de la mateixa pugui resultar dolorosa per a Paloma Cuevas, que encara segueix el seu marit en xarxes socials.