Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Adara Molinero mirant a càmera amb la boca oberta i molt enfadada

El dia que Adara Molinero va revelar els problemes que tenia amb el pare del seu fill

Adara Molinero va reconèixer que se sentia «asfixiada» per la situació

El 22 de febrer del 2019 és una data que Adara Molinero no oblidarà perquè va néixer el seu fill Martín, fruit de la relació que mantenia amb Hugo Sierra.

Aquesta història va estar carregada de polèmica i es van enfrontar diverses vegades al terreny públic, però és cert que actualment Adara no té cap problema amb el seu ex. Ara bé, no sempre va ser així i fa uns anys Molinero va confessar que la situació l'havia superat: «Em sento asfixiada», va declarar.

Adara Molinero va començar una relació amb Gianmarco Onestini, qui va conèixer a 'Gran Hermano VIP', però aquest romanç tampoc va arribar enlloc. Només va servir per empitjorar les coses entre la model i el pare del seu fill, que es va fer molt famós arran d'aquest festeig. Hugo Sierra va cridar l'atenció dels directors de 'Supervivientes' i va participar en una de les edicions.

Adara Molinero fent un petó a la galta amb els ulls tancats a Hugo Sierra, que està somrient
Adara Molinero va estar molt enamorada d'Hugo Sierra | Redes sociales

Adara, aprofitant l'estrebada mediàtica, va concedir una entrevista a Lecturas per assegurar que les diferències amb Hugo es remuntaven a temps immemorables. De fet, va assegurar que els seus pares no volien que estigués amb ell, però no van tenir més remei que donar-li una altra oportunitat perquè es va quedar embarassada. És important deixar clar que aquest conflicte actualment està resolt, encara que ningú oblida que en el passat va fer parlar molt.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Ningú de la meva família vol que estigui amb ell», va assegurar Molinero durant una de les seves intervencions. L'exparella es va donar diverses oportunitats i Elena Rodríguez, la popular mare d'Adara, li va recomanar que passés pàgina com més aviat millor. Tot i això, Molinero lamentava no tenir oportunitat per parlar assossegadament amb Hugo.

Els conflictes que va tenir Adara Molinero amb el seu ex

Adara sempre ha estat molt sincera i en aquesta ocasió va posar les cartes sobre la taula per deixar clar quina era la seva postura. Segons va explicar, li hauria encantat mantenir una xerrada amb la seva exparella, però no va tenir oportunitat de fer-ho fins que van passar uns mesos.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023
Adara Molinero sempre ha estat sincera | Mediaset

«Em dol que ell ni tan sols tingués interès per saber què pensava o sentia o per què s'havien donat les coses». La situació va empitjorar quan Hugo Sierra  va començar una relació sentimental amb una de les seves companyes de 'Supervivientes'. De seguida van començar els rumors i Molinero es va sentir en l'obligació de parlar del tema perquè en aquella època ja era una cara estimada.

«Després de tot el que hem viscut, que estiguem així em fa molt de mal. M'hauria agradat que haguéssim arribat a un acord pel que fa al nen i no fer-nos més mal del que ens hem fet», va dir. Per ella el més important era que el fill que tenien en comú fos tan feliç com fos possible.