Primer pla de Rosalía amb rostre seriós posant en un photocall

Rosalía reapareix després de la ruptura amb Rauw Alejandro i tots diuen el mateix

La catalana ha sorprès els seus seguidors

Ja fa més de dos mesos que la revista People va confirmar la ruptura de l'estiu. Després de tres anys de relació, Rosalía i Rauw Alejandro , posaven el punt final a la seva relació. Després d'un àlbum junts i un compromís, la parella ha decidit refer la vida per separat.

La notícia va agafar per sorpresa tots els seus seguidors, que des del primer moment van començar a compartir possibles teories que expliquessin els motius de la seva separació. Ara, després que la catalana hagi estat molt desapareguda dels focus mediàtics, ha tornat amb força.

Des de fa més d'un mes no se'n sabia res. De fet, l'última cosa que va compartir amb els seus seguidors va ser un comunicat on demostrava que no estava passant per un dels seus millors moments.

«Jo vull, respecto i admiro moltíssim Raúl. Ni cas de les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut. Aquest moment no és fàcil, així que gràcies a tothom per entendre i respectar», va indicar a través d'una història d'Instagram.

Storie de Rosalía amb la declaració sobre la ruptura amb Rauw Alejandro
Rosalí: «Vull, respecto i admiro moltíssim Raúl». | @rosalia.vt

Després d'això, no en sabiem res. Aquest dijous, sense esperar-ho i sense avís previ, la de Sant Esteve de Sesrovires ha tornat a les xarxes socials i ho ha fet per la porta gran.

Rosalía reapareix

Les primeres imatges de la seva nova vida de soltera han sorprès molts. Tal com s'esperava, la catalana ha tingut temps de fer moltes coses. De fet, així ho demostra el carrusel de fotos que ha compartit amb els seus seguidors.

Esport, crear música, tocar la guitarra, menjar gelat, desconnectar amb les amigues, anar a cavall, boxejar, viatjar i contemplar el cel són algunes de les coses que ha fet durant aquest temps. Així ho mostren les imatges següents:

Sens dubte, unes imatges molt esperades per tots els seus milers de fans, que no han dubtat ni un segon de deixar-li un comentari. «No te'n tornis a anar, t'estimem», «Teníem ganes de veure't!», o «T'hem trobat a faltar» han estat alguns dels comentaris que ha rebut.

I, mentre el seu parader continua sent desconegut, tot apunta que és a Miami, lluny de la seva exparella. Mentre la cantant ha estat desapareguda, el porto-riqueny ha tornat a la ciutat que tant de mal li va fer. El passat 1 de setembre va actuar al Palau Sant Jordi, sent la seva primera vegada a la ciutat des que la va deixar per la ruptura.

Durant el concert, Rauw va cantar 'Hayami Hana' «per última vegada», segons va indicar. Sens dubte, una cançó que té nom i cognom: Rosalía Vila.